2777
2789
عنوان

با مادرشوهری که همیشه شرمنده ست چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 49 پست
خواهراشو دورهمی میگیره دعوت میکنه، پیاده روی اربعین رفته و برگشته، ماه قبل هم دوهفته مشهد بود بعد ه ...

مادرشوهرمنم مینشست بلند میشد میگفتم تو مثل دخترمی الان که من مادرم مریض شده حالش بد منم از لحاظ روحی بهم ریختم ۲ساله پک پوز شده الکی قیافه گرفته باهام قهر کرده این بدون ادمهارو تو شرایط سخت باید شناخت من که تو سختی هام ندارمشون از این پسم برن گم شن میخوام چکارشون کنم.

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشكر كه فهميده شوهر منم ميدونه ، ولي به روي من نمياره كه پرو نشم  ولي خودش دعواهاي ناجور ...

شوهر منم به روی من نمیاره تا یه چیزی میپرسم جواب سربالا میده دعا کن خونه دار شم از تو خونه اینا بلند بشم خدا میدونه که از لحاظ روحی روانی چقدر تو فشارم😭🙏

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
از همسرت بخواه که از مامانش خواهش کنه در حد چند وعده غذا درست کنه و براتون بیاره. چون شما استراحت مط ...

همسرم گفته ولی نکرده 

بخدا از مادرمم توقع ندارم مامانم میبینه همسرم کارمنده نمیتونیم از بیروندهمش غذا بگیریم بنده خدا درست میکنه با اسنپ میفرسته برام والا از شخجالت میکشم اگه اونم کمکم میکرد زحمتی مامانم نصف میشد

چطور خودش هقته ای یکبار از صبح میاد تا شب که زن باردار ازش پذیرایی کنه توقع غیرمعمول نیست؟؟؟ نوه او ...

خب شما هم کاری براش نکن 

خیلی رک بگو منم شرمندتم نمیتونم پذیرایی کن 

برو خونتون

فردا هم در مقابل هیچکس وظیفه ای ندارید . نه شما نه بچتون

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب شما هم کاری براش نکن  خیلی رک بگو منم شرمندتم نمیتونم پذیرایی کن  برو خونتون فردا هم ...

اصن اومدنشو بمن نمیگه با شوهرم هماهنگ میکنه

دوست ندارم به شوهرم بگم که بگو مادرت نیاد

همسرم گناه داره طفلی قبول داره کوتاهی های مادرشو

ببخشید لجم گرفت از شوهرت😬😬😬نمیتونی بزنیش؟🤣🤣

واي تازه زبونش رو ببيني چقد درازه

سرتاپا ادعا 

از كاراشون بگم ميموني وسط ، كادوهاي عروسي رو بخشيد به پدر مادرشوهرم ، تازه دعواش رو بامن ميكرد 

منم ديدم خيلي پر روعه ، كادوهاي سمت فاميل خودم رو برداشتم واسه خودم ، جواب شوهرم رو هم حسابي دادم 

چيكارش كنم خواهر ، اون كه درست نميشه 

منم مثل اون پنهان كار ميشم عوضش دراد😜

آخه عزیزم اگه خودشون مشکلی براشون پیش بیاد از عروس انتظار دارن بره همه کاراشونو بکنه.ولی خودشون هیچ ...

خودتون دوس دارید که میکنید 

نکنید 

خیلی ساده

من موقع بیماری خودم پرستار میگیرم یا همسرم کارامو میکنه . کسی هم بیمار شه نهایت یه تماس بگیرم و احوالپرسی کوتاه میکنم

تمام

ازم هم توقعی ندارن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اصن اومدنشو بمن نمیگه با شوهرم هماهنگ میکنه دوست ندارم به شوهرم بگم که بگو مادرت نیاد همسرم گناه د ...

وقتی اومد بگو شرمندم نمیتونم غذا بذارم

نمیتونم میوه بیارم

نمیتونم مرتب کنم

اصلا نمیدونستم میای

مثل خودش 

واي تازه زبونش رو ببيني چقد درازه سرتاپا ادعا  از كاراشون بگم ميموني وسط ، كادوهاي عروسي رو ...

باید یه بار واسه همیشه گربه رو دم حجله بکشی 

اوایل همسر منم خیلی از مادرش دفاع می‌کرد میگفت نمیتونه و از اینجور حرفا، یه بار یه دعوای مفصل کردم باهاش گفتم اگه واقعا سختته چشماتو وا کنی برو پیش خودشون لمون تا همیشه منم زندگی خودمو میکنم ، بچه دار نشبم تا تو تکلیف خودتو مشخص کنی، از اون به بعد دیگه سکوت میکنه هیچوقت دفاع نمیکنه