2777
2789

من به مدت ۲ سال با یک اقایی دوست بودم ( رفیق)، اوایلش که وارد صحبت شد خیلی اهمیت میداد و توجه میکرد بعد که کم کم حس وابستگی و عادت من به این اهمیت دادنه پیش اومد  ( دقت کنید نه علاقه مند شدن ) تغییر کرد ، 

قبلش صحبت دوست معمولی اینا نمیکرد اما بعدش این اهمیت دادنه کم شد  ( من بازم میگم احساسی نداشتم و ندارم ) 

بعد دعوامون شد یک هفته حرف نمیزدیم دیشب متوجه شدم با بقیه دخترا هم صحبت میکنه مخصوصا از وقتی صحبت نمیکنیم،  کلا مگس باشه ولی دختر باشه ، دیشب از شدت ناراحتی یک پیام طولانی داد اما فقط لایک کرد ، حس بدی دارم حس شکستن و خرد شدن اعتماد به نفس و غرورم ، یعنی من چیزی کم دارم که اینقدر راحت کنار گذاشته شدم و دوست معمولی خطاب میشم؟🙁 

تا الان تو رابطه نبودم و قطعا اگر ایشون به فرض محال پیشنهاد میداد بازم قبول نمیکردم چون روابطی که احتمال ختمش به ازدواج نیست برام حذابیت نداره ، اما بازم خلا درونیمو تا حدودی پر میکرد و خودمو گول میزدم که دوستم داره  

میدونم با عقل جور در نمیاد ناراحتیم و مشکل از خودمم هست  اما این که دو سال هرروز و شب با یکی صحبت کنم و داستان زندگیمو بدونه بعدش اینجوری راحت کنار بزارم و دختر دیگه ای دید اونو ترجیح بده روان و غرور و اعتماد به نفسمو داغون میکنه ، چرا من نتونستم یک رابطه که لایقشم ( نیاز و حق طبیعیمه ) رو تا این سن تجربه کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهی که میتونی خودتو نجات بدی اینکه هر ارتباطی رو باهاش قطع کنی اوایل یکم برات سخت میگذره ولی ب ...

من الانم اهمیتی برام ندارم ، غرور و اعتماد به نفس خودم له شده ، همش دوست دارم اونم دلش بشکنه اما اصلا براش مهم نیست 

یک بار پاکش کردم دوباره دو روز بعد پیام دادم 😐 داشتم از احساس بی ارزشی نابود میشدم 

همش دوست دارم بپرسم مگه من چی کم دارم ، من که اینقد برام مهمه کسی از دستم ناراحت نشه و دل کسی نشکنه، وارد روابط جدی و بدون عاقبت نشدم ، کار خطایی نکردم و سالم زندگی کردم ، همین که خودمو الان پایین میبینم و فکر میکنم لیاقت ندارم و هرکی میبینم از من خوشش نمیاد داره نابودم میکنه 

تنها راهی که میتونی خودتو نجات بدی اینکه هر ارتباطی رو باهاش قطع کنی اوایل یکم برات سخت میگذره ولی ب ...

بی قراریه شدیدی دارم و وقتی بی تفاوتی و جایگزین شدنم رو میبینم بی قرار تر میشم 🥲 عمیقا تنها و غمگینم 

این جور روابط از اول اشتباهه، باید نفرتو خوب بشناسی بعد صمیمی بشی، اما در کل مردها تنوع طلب هستن، مش ...

من زود صمیمی نشدم ، نزدیک ۱ سال طول کشید و بنظرم ادم معقول و پخته ای بود بعد ۲ سال اینجوری شد 

من زود صمیمی نشدم ، نزدیک ۱ سال طول کشید و بنظرم ادم معقول و پخته ای بود بعد ۲ سال اینجوری شد 

بعضی از مردها بعد از مدتی دوستی به دلایلی ممکنه سرد بشن، از جمله اینکه میبینن به هدفشون نمیرسن و یا اینکه با یکی دیگه دوست میشن و یا مشغولیت های دیگه، معذرت میخام خیلی از مردها کلاغ رو واسه پنیرش میخوان

بعضی از مردها بعد از مدتی دوستی به دلایلی ممکنه سرد بشن، از جمله اینکه میبینن به هدفشون نمیرسن و یا ...

درسته ، امیدوارم بتونم خودمو سریع ترمیم کنم 

اما این که همش دوست دارم اونم دلش بشکنه و سرش بیاد خیلی فکرمو مشغول کرده ، انتظار چنین حرکتی رو ازش نداشتم و خیلی بد دیشب حالم بد شد🙁 

بی قراریه شدیدی دارم و وقتی بی تفاوتی و جایگزین شدنم رو میبینم بی قرار تر میشم 🥲 عمیقا تنها و غمگین ...

اینکه کسی دیگه رو جایگزین تو کرده دلیل بر این نیس ک تو عیب و نقصی داری یا کافی نیستی بعدشم مگه نگفتی دوست معمولی؟ دیگه این وابستگی و اینا چیه