2777
2789
عنوان

شوهرم منو کبود کرد😔💔

4261 بازدید | 65 پست

دقیقا یکماه پیش صبح رفته بودم دوش گرفتم ناهار بپزم شوهرم با صدای دوش آب بیدارشدم و غرغر میکردآخرشم حرفمون شد و منو تا تونست زد..و ران و بازومو سیاه کرده بود خون توی بدنم مرده بود.هنوز رد کبودی رومه😔💔من الان یک‌ماهه خونه بابام نشستم پزشکی قانونی رفتم برخورد جسم سخت ب سر با مشت کبودی و سیاهیی بدنمو تایید کرده..شوهرم چندین بار با مشت ب سرم میکوبید تا چنروز حالت تهوع داشتم.خونواده شوهرمم منو دوست ندارن.تاپبنک هامو هست خیلی سختی کشیدم دوساله عروسی کردم روز خوش ندیدم..شوهرمو تالان هفت بار منو کتک زده.اما این بار میگه تکرار نمیکنم من دوستت دارم من عاشقتم رفته جلوا همه گریه کرده..من اشتباه کردم.اکر تکرار کردم دستامو بشکنید.رقته پیش فامیلام گفته و گریه کرده .تاالان نمی‌دونم بگم چقد پیام داده چقد التماس می‌کنه ازگربه هاش می‌فرسته میگه من عوض شدم من نبودتو کشیدم فهمیدم اشتباه کردم نمی‌دونم چیکار کنم ؟توروخدا جون عزیزت اگر میدونی بم بگو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور دلش اومده اول زندگی اینجور بزنتت بی هیچ دلیلی واقعا اول زندگی درسته خلق و خوی همو نمیدونید ولی به کتک کاری دیگه اگه رسید واقعا فایده نداره بعد چند سال و با بچه و فلان که برا هم عادی میشید دیگه بدتره رفتاراش