2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن خانواده ی همسر بین پسرا

339 بازدید | 24 پست

بچه ها از غصه تا این موقع بیدارم، بچه ام مریضی سختی داره  و شدیدا پول لازم هستیم اما خونواده ی شوهرم به جا اینکه به ما کمک کنن کمکای چند ده میلیونی به پسرای دیگه می کنن، به شوهرمم هرچی میگم منو مقصر میکنه میگه مگه خونه ی بابات واسه ما چیکار کردن ، در حالیکه خونه ی بابام واقعا توان مالی ندارن ، اصلا نمیدونم چ واکنشی نشون بدم تا میام حرف بزنم شوهرم از حال میره میگه تو منو سکته میدی با حرفات

ولشون کن شر فامیل شوهر بهت نرسه خیرشم ببوس بزار کنار از یه جا دیگه جور میشه انشاءالله 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

حق با شوهرته 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن شر فامیل شوهر بهت نرسه خیرشم ببوس بزار کنار از یه جا دیگه جور میشه انشاءالله 

بخدا من الان پول لباسمم از خواهرم گرفتم غصه ام از پررویی خونواده ی شوهر میاد ک میگن برا بچه این کارو کنید اینو بخرید اونو بدید بخوره درحالیکه پولاشونو خرج بقیه میکنن و بدتر از همه اینکه شوهرم درکم نمیکنه دارم دیوونه میشم 

بخدا من الان پول لباسمم از خواهرم گرفتم غصه ام از پررویی خونواده ی شوهر میاد ک میگن برا بچه این کارو ...

شوهرا خط قرمزشون خانواده شونه من با مادر شوهرم کلن قطع رابطم شوهرم از من متنفره منم از اون

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
چرا

خونوادش فرق میذارن تو سر شوهرت غر میزنی 

اولا هیچکس وظیفه شرعی و قانونی کمک کردن به کسیو نداره 

پس تو فقط توقع داری وگرنه اونا وظیفه ای در قبال شما ندارن 

دوما حرأت داری خودت رک و پوست کنده به خونوادش بگو چرا شوهرتو حرص میدی

شرایطتتون سخته مطمئن باش شوهرت خودش دوبرابر تو فشار روحی میکشه

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
شوهرا خط قرمزشون خانواده شونه من با مادر شوهرم کلن قطع رابطم شوهرم از من متنفره منم از اون

برا ما اینطوریه بخدا بعضی شوهرا زنشونو با دنیا عوض نمی کنن ، کاش بمیرم راحت شم شوهرم وختی پول دستش بود برا خونوادش بریز بپاش میکرد ولی من با خواهش و التماس پول ی لباس ساده میگرفتم همش ب این چیزا فک میکنم دارم دق میکنم از غصه نمیدونم چ برخوردی باهاش بکنم ، میترسم حرف بزنم اونم تو این شرایط سکته کنه 

برا من ک اینطور نبودن باور کن خونه ی بابام با اینکه توان مالی ندارن باز در حد خودشون بهمون کمک کردن& ...

ولی نمیشه انتظار داشت از دیگران

حق با شوهرته

کلافش نکن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خونوادش فرق میذارن تو سر شوهرت غر میزنی  اولا هیچکس وظیفه شرعی و قانونی کمک کردن به کسیو نداره ...

خب فایدش چیه خونواده ی اونن وختی من خودمو بندازم وسط ولی شوهرم‌پشتم نباشه مث تف سربالاس همه ی کاسه کوزه ها سر من خالی میشه هیچکس هم هیچ کاری انجام نمیده واسم و اینکه من توقعم اینه که شوهرم حداقل درکم کنه این توقع زیادی نیست حداقل تایید کنه بگه خودمون یه کاریش میکنیم نه اینکه چشمشو رو همه چیز ببنده شما چون تو شرایط نیستی برات حرف زدن آسونه اگه سر خودتم میومد همچین چیزی میگفتی 

خب فایدش چیه خونواده ی اونن وختی من خودمو بندازم وسط ولی شوهرم‌پشتم نباشه مث تف سربالاس همه ی کاسه ک ...

مردا از غر غر کردن بدشون میاد

من دو بار یه جمله رو تکرار کنم بار سوم‌شوهرم میگه خسته شدم از غر زدنات،حالا ادم غر غرویی هم نیستم😐

مردا مغزشون موقه غر زدن قفل میشه اینو جدی میگم.زندگیتونو این وسط به هم نریز که چرا خانوادت کمک نمیکنه.تو هم اگر شوهرت به خانوادت چیزی بگه،شما کوتاه میای؟یا میگی نه خانواده من خوبن فلانن

خب اونم‌مث شما عزیز

یکم صبور باش

خدایا شکرت