2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگای که دو صفر داره پوشانندگی سفیدیشون بیشتره و بهشون رنگای اکسترا میگن میتونی 600بو700هم بزنی سفید ...

ممنون که اینقدر خوب توضیح دادی

من موهام رو حناو وسمه زدم الان ریشه هام در اومده، بنظرت رنگ روی حنا بده برای مو، یعنی فقط ریشه هام رو بزنم کل موهام رو نزنم؟

ممنون که اینقدر خوب توضیح دادی من موهام رو حناو وسمه زدم الان ریشه هام در اومده، بنظرت رنگ روی حنا ...

من موهامو ابان پارسال حنا و قهوه زدم 

عید خواستم رنگ بزنم فقط جلوی موهام یعنی تا بناگوش رنگ گرفت پشت موها دیگ رنگ نگرفت چون حناش نرفته بود

البته من دکلزه نکردم

مامانمم همینطور حنا و قهوه گذاشته بود بعد چند ماه دکلره کرد موهاش هر تیکه یه رنگ شد یه ور نارنجی یه ور سبز

کلا رنگای گیاهی دیر پاک میشن

ممنون که اینقدر خوب توضیح دادی من موهام رو حناو وسمه زدم الان ریشه هام در اومده، بنظرت رنگ روی حنا ...

سلام دوست عزیز من تا حالا حنا و وسمه نزدم ولی شنیدم که رنگ نمیگیره برای سوال پرسیدن ادرس البالو برات میزارم سوال رنگ مو و دکلره پاسخ میده از اون بپرس