بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به همه میگه این دختره دنبال من بود من بهش پا ندادم
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
عاشقم شد گفت میام دنبالت وسط راه جا زد من هیچ وقت نگفتم دوسش داشتم اما دوسش داشتم رفت با یکی دیگه اومد کنار گوشم زمزمه ای کرد و رفت اما خیلی وقته گوش دل من پای اون زمزمه مونده...پدر نداشت اومد پیش بابام خودش حرفشو زد پدرم قبولش داشت اما نموند پدرم رفت تلنگر زد اما نیومد
من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
هیچ وق اعتراف نکنید بعدش فک کنید اون میدونه ولی دوستون نداره! خیلی شرایط سختر از الانت ...
عزیزم میشه یه سوال بپرسم
میگم وقتی پسری با دختری به قصد ازدواج بوده خواستگاریشم رفته ولی بهم خورده،اگه پسره به تمام خانوادش بگه راجب دختره و عکسشو نشونشون بده و حتی حضوری اونو از دور نشون خانوادش بده یعنی چی؟منظورش چی هست از این کارش؟