2777
2789
عنوان

چیز خوردم ادعای روشن فکری کردم

417 بازدید | 29 پست

شوهر من دهن مارو صاف کرده از بس رفیق باز شده

هرشب هررر روز با این دوستاش دور هم به ورق بازی کردن 

منم میگفتم خب هیچی بهش نگم بذار راحت باشه 

نباید به ادما گیر داد 

هزار‌جور هم باج‌ به من میداد بصورت زیر‌پوستی که من غر‌نزنم 

کارتای بانکی پر پول میداد بهم ماشینمو بنزین میزد کارواش میبرد 

تا امشب دیدم هر‌هفته داره یکی دوشب کلا نمیاد 

به شرطی ورق بازی کردن اعتیاد پیدا کردن 

از اونجا تصویری هم زنگ میزنه ک‌مثلا ببین من کاری نمیکنم 

ولی من یه مشکلی دارم شبایی که نیاد خونه خوابم نمیبره

دیگه امشب بهش پیام دادم گفتم خجالت بکش هییچی بهت نمیگم پررو شدی یکسره با رفیقاتی

میگه چیه مگه کم کذاشتم گفتم اره بخاطر رفیق بازی تو من خوابم نبرده عصبی شدم توهم زدم میترسم تنها

میگه برو‌بالا بخواب 

بالا خونه مامانمه 

منم جایی غیر‌تخت‌خودم نمیتونم بخوابم 

گفتم غلط کردی بار اخرت بود شب نیومدی 

حس میکنم زیادی روشن فکر بودم ول‌شده دیگه نمیشه جمعش کرد چه غلطی کردم این بدون من اب نمیخورد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماشین بنزین زده شده و کارت پر پول باعث شد دیگه چیزی نگی و شوهرت عادت کنه ولی نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی ، حداقل مهربون تر و با سیاست ازش بخواه هر جا بود واسه خواب باید خونه خودتون باشه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

دلیلتون که به این که به قانون شکنی ای که یاد همسرتون دادین میگین روشن فکری چیه؟

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

چی بهش بگم یعنی؟؟؟

بگو عزیزم  من نمیگم با دوستات نباش و خوشحال نباش ولی هر جا بودی فقط شب واسه خواب بیا من میترسم و از این حرفا گلم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️