2777
2789
عنوان

چیز خوردم ادعای روشن فکری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 29 پست
باید یکم دیگه زجر بکشی تا دوباره برش گردونی به تنظیمات کارخانه

همش میگه خب تو ام با دوستات برو کافه بشین برو شام بیرون اصلا بگو بیان پیشت بمونن

گفتم مگه میشه چقدر‌برم‌خرید چقدر برم کافه اصلا دوست ندارم

من اگه ماهی یکبار بخوام یک بیرونی برم با دوستام

ادم بچه دار‌متاهل‌چه حرفی با زنای مطلقه داره دوستای منم همه از دم طلاق گرفته و‌پلنگ 

بگو عزیزم  من نمیگم با دوستات نباش و خوشحال نباش ولی هر جا بودی فقط شب واسه خواب بیا من میترسم ...

گفتم الان اینو ولی نه با مهربونی چون سری پیش با زیون خوش گفتم باز برنامه گذاشت 

باید یکم باهاش جدی باشم پررو شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی سالی یک بار اونم مراقب باش تو دورهمیها  مشروب و مواد و گاهی خانم بازی و ...هستا البته  نمیخوام تو شک بندازمت ولی ادامه پیدا کردن  بده جوری میشه که دوستاش رو به شما ترجیح میده

دلیلتون که به این که به قانون شکنی ای که یاد همسرتون دادین میگین روشن فکری چیه؟

اسکل هستم 

چمیدونم واقعا نمیدونم چرا انقدر بهش رو دادم 

از این مردایی بود ک همش سر شب خونه بود نه دوستی نه رفیقی یکم گفتم راحت باشه دیگه نمیشه جمعش کرد 

گفتم الان اینو ولی نه با مهربونی چون سری پیش با زیون خوش گفتم باز برنامه گذاشت  باید یکم باهاش ...

آره عزیزم پس اگه با مهربونی گفتی الان دیگه وقت جدی شدنه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
ماهی سالی یک بار اونم مراقب باش تو دورهمیها  مشروب و مواد و گاهی خانم بازی و ...هستا البته &nbs ...

شوهرم بهبود یافته است دوستاش هم همه انجمنی هستن

حالا خانوم بازی رو نمیدونم ولی مشروب مواد نمیزنن خط قرمزشونه 

همش میگه خب تو ام با دوستات برو کافه بشین برو شام بیرون اصلا بگو بیان پیشت بمونن گفتم مگه میشه چقدر ...

نه عزیزم به نظر من اصلا نرو چون ببینه سرت گرمه بدتر میشه اوضاع باید ازش بخوای پیشت بمونه ولی از طرفی شورشو درنیار از طرفیم خیلی آزادش نزار به بهانه های مختلف نزار بره .بهش بگو اگر قراربود مجردی زندگی کنی پس چرا اومدی خواستگاری من به امید تو اومدم تو زندگیت با مهربونی بهش بفهمون دلت براش تنگ میشه ولی تاب بیار نرو با دوستات 

نه عزیزم به نظر من اصلا نرو چون ببینه سرت گرمه بدتر میشه اوضاع باید ازش بخوای پیشت بمونه ولی از طرفی ...

باور کن من شاید شش ماه یکبار با دوستام یک دورهمی بذاریم انقدر همه گرفتاریم 

این دیگه شورشو‌دراورده‌

شوهرمم باید بفهمه اولویت ماییم 

باور کن من شاید شش ماه یکبار با دوستام یک دورهمی بذاریم انقدر همه گرفتاریم  این دیگه شورشو‌درا ...

ببین عزیزم زندگی دوست من با همین داستانا تا دم طلاق رفت الانم کلا دیگه دلش با شوهرش نیست و فقط بخاطر بچش داره زندگی میکنه ... دوستبازی واقعه بده شوهر دوستم کلا آدم بدی نبود اما با یکی از دوستای قدیمش شرکت زدن مدام تو رفت و آمد بودن .همسر دوستش خیلی زن زندگی نبود برای همین مرده رفته بود دنبال زنای مطعلقه شوهر اینم برد تا جایی که ۲تایی همزمان با یه زن بدکاره ارتباط داشتن اصلا هم براشون بد نبود اونا هم مدام همدستی میکردن تا نیان خونه و برن دنبال کثافتکاریشون ‌.نمیخوام بترسونمت اما بهت هشدارهای جدی میدم که دنیا خیییییلی کثیفه مراقب زندگیت باش وایستا برای زندگیت بجنگ و یه شوهرت رو از باتلاق دوست نجات بده  

دخترا اگه شوهرتون برا اربعین بخواد بره کربلا قبول میکنید؟من قبول کردم خیلی پشیمونم امشب میخوام دعوا ...

نه دیگه اگه خودت اوکی دادی و‌رفته دعوا نکن 

ولی اشتباه کردی عین من 

اربعین و امام حسین و کربلا و‌قمار بازی و دختر بازی بحال این مردا تفاوتی نداره

فقط‌دلشون میخواد ازاد باشن برن 

ببین عزیزم زندگی دوست من با همین داستانا تا دم طلاق رفت الانم کلا دیگه دلش با شوهرش نیست و فقط بخاطر ...

الان پیله کردم گفتم باید بیای خونه زنگ‌زد کلی چونه زدن گفتم میخوای زندگی‌رو‌به فنا بدی باش

ولی نیای من اعصابم بهم میریزه برات مهم نیست؟ گفت دیره صبح میام گفتم الانم صبحه پاشو بیا دیگه داره میاد میخوام خودمو به مطلومیت بزنم اومد کریه کنم کریه م در نمیاد اخه