کسی هست داخل چشم بچش لک داشته باشه داخل سفیدی چشم پسرم چندتا لک طوسی رنگ یبار کوچولو بود بردمش چشم پزشکی گفت موردی نداره ولی ناراحت میشم وقتی ینفر ازم میپرسه
سالها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شبها نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمیتوان ادامه داد .....و ادامه میدهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
من خودم دارم..واسه گریه کردنه مامانم میگه موی رگات پاره شدن
یعنی همیشه هست یا وقتایی که گریه میکنید میاد؟
سالها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شبها نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمیتوان ادامه داد .....و ادامه میدهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشه هست قبلا که گریه کردم این اتفاق افتاده دیگه میمونه
ممنونم عزیزم🌷🌷