2777
2789

من تنبلی داشتم دارو مصرف کردم و درمان شد دکترم برای دو دوره لتروزول و متفورمین و دوفاستون داد ک باردار نشدم و برای ماه اینده دوز لتروزول رو شبی ۳ تا کرد و دوتا امپول سینال اف برای روز ۹ و ۱۰ پریود بهم داد ک تزریق کنم و دوفاستون داد ک از شب ۱۶ بخورم و پودر اینوفولیک و متفورمین هم بهم داد و سونوی روز ۱۲ پریود ک انجام بدم 

شما تجربتون از این امپولا چطور بوده ؟؟ لطفا اگر براتون تاثیر مثبت داشته بهم بگین اگر تاثیر نداشته بهم نگین ک ناامید نشم 

من دوماه خوردم ماه دوم باردار شدم.۳تا هفت پری شبی ۲تا لتروزول  ۸سیکل سونو واژینال ۸و۹و۱۰ سیکل سینال اف تزریق  کردم ۱۲ رفتم سونو واژینال همون روزم ۲تا hcgباهم تزریق کردم ماه دوم باردار شدم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما داشتیم ک اینجوری بودن و دوقلو باردار شدن

اتفاقا من هم تز طرف پدری هم مادری سابقه دوقلویی داریم 

خودمم خیلی دوس دارم دوقلو باردار شم یعنی امکانش هست ؟؟

من دوماه خوردم ماه دوم باردار شدم.۳تا هفت پری شبی ۲تا لتروزول  ۸سیکل سونو واژینال ۸و۹و۱۰ سیکل س ...

پس احتمال اینکه باردار شم هست منم از ۳ پری شبی سه‌تا لتروزول داده ۹ و ۱۰ پری سینال اف و ۱۲ پری سونو دیگ نمیدونم واژیناله یا از روی شکم 

راستی شما سینال آف رو چطور تزریق کردی ؟؟؟ شکم یا بازو یا عضلانی باسن نمیدونم تزریقش چطوریه 

سینال خیلی امپول خوبیه فولیکول رو درشت میکنه. احتمالا رشد فولیکولات ضعیف بودن دکتر برات نوشته. برای ...

اخرین باری ک سونو دادم ۱ خرداد بود ک فولیکول ۱۹ میلی داشتم ولی انگاری ازاد نشد برای همین بهم امپول داده از لحاظ ضعیف بودن ک اره ضعیفن بخاطر تنبلی ک قبلا داشتم و الان کنترل و درمان شده 

ماه اول فک کنم ۱بار بازو دوبار شکم  ولی ماه دوم که باردار شدم هرسه بار دور نافم تزریق کرد درجه و اندازه اش رو دکتر طبق اندازه فولیکول  هات میگه تزریق کنی

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
ماه اول فک کنم ۱بار بازو دوبار شکم  ولی ماه دوم که باردار شدم هرسه بار دور نافم تزریق کرد درجه ...

اهااان روی خود جعبه امپول هم نوشته تزریق زیر جلدی 

درد داره امپولش ؟؟؟ 

الان زایمان کردین بسلامتی ؟؟؟

اهااان روی خود جعبه امپول هم نوشته تزریق زیر جلدی  درد داره امپولش ؟؟؟  الان زایمان کردی ...

نه هنوز ماه هفتمم.اره زیرجلدی دور تاف میزنن  میگن تاثیرش  بیشتره اصلا درد نداره باور کن بگم شاید ۲درصد هم حس نکنی سوزنش اینقد ریز و نازکه حسش نمیکنی  حتی میتونی خودت تزریق کنی اگه سختته بری درمانگاه   کافیه یه بار ببینی کجا و چجور تزریق کنی

نه هنوز ماه هفتمم.اره زیرجلدی دور تاف میزنن  میگن تاثیرش  بیشتره اصلا درد نداره باور کن بگ ...

ان شالله بسلامتی زایمان کنی و کوچولوتو بغلت بگیری ب امیدخدااا 

سرنگ کوچولو  بهم دادن ۱۵ ساله امپول نزدم استرس گرفته بودم وقتی یهو فهمیدم عضلانی نیست و زیر جلدیه استرسم رفت اخه از امپول عضلانی باسن میترسم 🥲😂

پس خداروشکر درد نداره مرسی عزیزم ک جوابمو دادی 

ان شالله بسلامتی زایمان کنی و کوچولوتو بغلت بگیری ب امیدخدااا  سرنگ کوچولو  بهم دادن ۱۵ س ...

مرسی گلم انشالله .به امید خدا  ماه بعد تاپیک بی بی چک مثبت میزنی.نه باور کن خنده داره  بزار بزنی میفهمی چی میگم فقط  چند دقیقه بلند نشو که قشنگ پخش شه.

مرسی گلم انشالله .به امید خدا  ماه بعد تاپیک بی بی چک مثبت میزنی.نه باور کن خنده داره  بزا ...

ب امیدخدا 

آخیش راحت شدم دیگ درد نداره  خدا خیرت بده 

ببخشید زیاد سوال پرسیدم میشه ی سوال دیگ هم بپرسم ؟؟؟

ب امیدخدا  آخیش راحت شدم دیگ درد نداره  خدا خیرت بده  ببخشید زیاد سوال پرسیدم میشه ...

خواهش میکنم بپرس

خواهش میکنم بپرس

عفونت داشتم دکتر قرص مترونیدازول بهم داد خارش و سوزشم خوب شد ولی گه‌گاهی ببخشید ترشح دارم و نمیدونم چرا زیر دلمو کمرم درد پریودی میپیچه 

ماه پیش با اینکه دارو مصرف میکردم برای تنظیم پریود واسه اولین بار ۹ روز عقب انداختم و پریودم از ۱۶ ام ب. ۲۴ ام تغییر کرد ممکنه دردام بخاطر این باشه ک بهم ریختم یا اینکه بخاطر عفونته ؟؟