2777
2789
عنوان

تروخدا دیقه بیاین🥺🥺🥺🥺

127 بازدید | 10 پست

بچه هاااااا

من دارم میرم سرکار توی رستوران صندوقدارم 

جالبه ک سابقه کاری هم دارم 

مسلطم ب نرم افزار و همه‌چیز 

فقط تلفن جواب دادنو بلد نیستم تپق میزنم 🥺🥺🥺🥺🥺

چیکار کنم خیلی حالم بده

دیشب نخابیده بودم اصلا امروز چند تا سوتی دادم سرکار  توی حرفام 🥺😭

هرچی استرس و وسواس داشته باشی بدتر میشه

ب خودت تکرار کن ی تلفن جواب دادن و حرف زدن چیزی نیست بخوام استرس بگیرم

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  

سوتی مگه بده، به سوتیات بخند😂

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چجوری  من حتی بلد نیستم چجوری صحبت کنم پشت تلفن

بلدی 

چیز خاصی باید بگی‌منظورته ک بلد نیستی

یا کلا

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  
اخه من قیافم جدیه مثل بقیه نیستم ک زیاد شوخی های جالب کنم و بخندم و اینا بعد سوتی هم میدم خیلی عصبی ...

نیازی نیست شوخی کنی اگه کاری ازت سر زد خودت بخند بقیه هم نخندیده به جهنم خودت که از همه مهم تری 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بلدی  چیز خاصی باید بگی‌منظورته ک بلد نیستی یا کلا

ن اگ دیالوگ خاصی بود ک خوب بود 

کلا برخورد بامشتری رو بلدنیستم 

اینکه چ موقع باید چی بگم اگ مشتری یسوالی میپرسه پشت تلفن هول میشم

ن اگ دیالوگ خاصی بود ک خوب بود  کلا برخورد بامشتری رو بلدنیستم  اینکه چ موقع باید چی بگم ...

نگران نباش.کم کم دستت نیاد باید چی بگی چیکار کنی

سعی کن شمرده صحبت کنی ک وقت فکر کردن به جیزی ک میخای بگی رو داشته  باشی