ب خودت تکرار کن ی تلفن جواب دادن و حرف زدن چیزی نیست بخوام استرس بگیرم
من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اخه چجوری من حتی بلد نیستم چجوری صحبت کنم پشت تلفن
بلدی
چیز خاصی باید بگیمنظورته ک بلد نیستی
یا کلا
من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
اخه من قیافم جدیه مثل بقیه نیستم ک زیاد شوخی های جالب کنم و بخندم و اینا بعد سوتی هم میدم خیلی عصبی ...
نیازی نیست شوخی کنی اگه کاری ازت سر زد خودت بخند بقیه هم نخندیده به جهنم خودت که از همه مهم تری
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ن اگ دیالوگ خاصی بود ک خوب بود کلا برخورد بامشتری رو بلدنیستم اینکه چ موقع باید چی بگم ...
نگران نباش.کم کم دستت نیاد باید چی بگی چیکار کنی
سعی کن شمرده صحبت کنی ک وقت فکر کردن به جیزی ک میخای بگی رو داشته باشی