2777
2789
عنوان

لباس عروس و پریود

465 بازدید | 20 پست

چند روز دیگ با لباس عروس برا عکاسی میرم وقت پریودم نبود ولی از استرس علائنشو گرفتم فک کنم دارم میشم چیکار کنم اخه مگ میشه با لباس رفت دسشویی پد عوض کرد 😭😢

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

وای منم عروسیم‌پریود شدم از استرس خیلییییییییییی سخت بود خیلیییییی قرص بخور زودتر خوب

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید یکی رو بفرستی اون زیر برات عوض کنه😂

عکاسیه کسی باهام نی😑 خودمو شوهرم ک اصلا دلم نمیخواد رو اون حساب کنم😁

خیلی ها از استرس پریود میشن اول اینکه یه پد سایز بررگ بگیر و حتما برو از این شورتک های پریودی بخر اونا دولایه هستن و خوبن و اینکه نترس اون روز نمیدونم از استرس یا چی خونریزی کم میشه 😅

اژ طرف دیگع دستشوبی رفتن انقدرام سخت نیست زیر لباس عروس ژپون که داری اونو برعکس به طرف بالا تا میکنی و کل لباس عروس رو توش حمع میکنی میزنی زیر بغلت یکم سخت میشه ولی میشه من خودم روز عروسیم پریود بودم قبل اینکه وارد تالار بشی برو سرویس بعد داخل شو 

فقط حتما بسپر یکی قبل تو بره اون سرویسی مه میخوای بری توش رو زمینش رو اب بگیره چون همه باکفش میرن اکثرا زمینش سیاه میشه ممکنه بخوره به لباست بگو قبلش اب بگیرن تمیز باشه 

در کل نترس اونقدرام مصیبت نیست و اکثرا از استرس روز عروسی پریود میشن 

وای منم عروسیم‌پریود شدم از استرس خیلییییییییییی سخت بود خیلیییییی قرص بخور زودتر خوب

دیگ قرص فایده نداره دیر شده

اون موقع ها تامپون و اینا نبود اگه شرایطت جوری هست که بتونی تامپون یا کاپ قاعدگی بزاری که حله

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
خیلی ها از استرس پریود میشن اول اینکه یه پد سایز بررگ بگیر و حتما برو از این شورتک های پریودی بخر او ...

مرسی این مدل ک گفتی لباسو جمع کنم خوبه عروسی نس عکاسیه تو باغ تنهام کسی نی کمک حال باشه 

اون موقع ها تامپون و اینا نبود اگه شرایطت جوری هست که بتونی تامپون یا کاپ قاعدگی بزاری که حله

نهه نمیشه 😢

ولی اگر صرفا روز عکاسی هست همون پد ضخیم با شو*رت پریودی برات کافیه صبحشم یه قرص ایبوپروفن بخور خون ر ...

مرسییی