2777
2789
عنوان

ما جرای کلاس بازیگری پیش بازیگر معروف هدر دادن پولام😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8430 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانومی یه جا وارد شدیم جای رسمی هم بود گفت من دست نمیدم بیا بزن قدش از بالا ومحکم منو پنج دقیقه علاف کرد برای ورود که مدلی که اون میخواد پشیمون باشه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
چرا فکر میکنی باید به حرف تویی که هیچی بلد نیستی م تاااازه رفتی کلاس باید گوش‌بدن  خیلی پرویی ...

چه ربطی داره؟

ما هم گروه بودیم باید از فکر هم استفاده میکردیم

دقیقا همونایی ک من بهشون گفتمم استادمون گفت اخرشم خودشون تایید کردن حق با من بود عزیزم

اخراشم ک دیگه بازیگره نیومد و دستیار کارگردان بود ک فقط از ی دختره خوشش میومد دختره میگفت شب ر ...

کاش پولتوهدر نمیدادی و واقعا کلاس یه ادم حسابی میرفتی

خود هومن سیدیم آنچنان اعتماد بنفس نداره

حالا اینی که کلاساش رفتی نمیدونم کیه

آدم بره از پایینترین جای تئاتر شروع کنه موفق تر نمیشه؟ مثلا اونایی که از صحنه تئاتر ی لحظه رد میشن. به هر حال آدم بعد ی مدت دوستی و رفت وآمد اگه استعدادی هم داشته باشه کشف میکنن و کم کم نقش میگیره

کاش پولتوهدر نمیدادی و واقعا کلاس یه ادم حسابی میرفتی خود هومن سیدیم آنچنان اعتماد بنفس نداره حالا ...

اره ای کاش میرفتم اونجا 

خودم دیگه ادامه ندادم 

فکر کن کل پولو ی جا دادم 

الان استوری هم کلاسیامو دیدم دارن واسه تتار تمرین میکنن یاد بدبختیا ک کشیدم افتادم حرصم گرفت

خصوصی میگم چون اینجا میترسم شناسایی شم خیلی معروف نیس ولی ب هرحالتک وتوک میشناسن

باش پس درخاست میدم قبول کن

ممنون

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

آدم بره از پایینترین جای تئاتر شروع کنه موفق تر نمیشه؟ مثلا اونایی که از صحنه تئاتر ی لحظه رد میشن. ...

من ک دیگه کلا اسم بازیگری میاد تن و بدنم میارزه 

همه جوره باخت دادم از پولم از تحصیلم از همه چیم گذشتم و بدترین روزای عمرمو تجربه کردم بیشتر از همه چیز بچه های اونجا خ اذیت کردن بدجنسی میکردن تا خودشون فقط ب چشم بازیگرو دیتیار کارگردان بیان