2777
2789

همین ک مدسه ام  تموم شد رفتم سرکار تا پول جمع کنم واسه کلاس بازیگری پولام اونقدر ی جمع نشد ک بتونم گلاس هومن سیدیو برم ولی عوضش رفتم واسه ثبت نام کلاس ی بازیگر تقریبا مشهور 

انقدری ک اعتماد بنفسم پایین اومد فهمیدم با رفتاری ک از خودم نشون دادم همه ضعفمو فهمیدن اشتباه از خودم بود ک دختر ضعیفی بودم از همون استاد بیان بگیر ک ی عوضی اشغالی بود ک فقط بلد بود ادمو ضایع کنه و ب بدن دخترا دست میزد تا هم کلاسی ندید پدید و دستیار کارگردان عوضی تر

خداییش بین همه اونا از همه سالمتر و واقعا ادم درست حسابی تر همون بازیگره  بود ک واقعا درک و فهم داشت و خوب رو از بد تشخیص میداد

ولی چه فایده ؟؟چون اقا بازیگر خیلی کم میومد همه چیز سپرده بود ب دستیار کارگردانش درصورتی ک موقع ثبت نام مارو کلی ترغیب کردن فلانی استادتونه و اخرشم میشه کارگردان تئاتری ک هنرجوهاش بازی میکنن ولی زهی خیال باطل

خلاصه از شانس بدم من گیر هم گروه هایی افتاده بودم ک فکر میکردن تو شکم مادر بازیگر بودن و بازیگر بدنیا اومدن

من هرچی بهشون میگفتم فلان جا بده یا این تیکه رو حذف  کنیم یا بدید من بنویسم و.. بدونه گوش شنوا نبود منم حریف نمیشدم من ی نفر بودم اونا ۱۰نفر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چشمتون روز بد نبینه انقدر اتودمون چرت بود و سر صحنه مسخره شدیم و خندیدن برامون ک من همونجا ازشدت هیجان دیالوگای اخرم یادم رفت تر زدم (من میدونستم ک اتودی ک میزنیم مشکلش چیه و صد درصد مسخره میشیم)

خلاصه همون بازیگره قشنگ تر زد بهمون ک هیچی سر درنمیاریم و .. خلاصه خ ضایعمون کرد و دقیقا همون ایرادایی ک من روز اول گفتمو اونم گرفت

تنها بخش خوب  اون روز برای من تعریف همون بازیگر از من بود

در کمال ناباوری از من خیلی تعریف کرد و تشویقم کرد و برعکس ب تک تک اعضای گروه ر..ید

حتی بقیه گروه هاهم رفتن از هیچ کدوم از بچه هاش مستقیم تعریف نکرد این شد برای من دلگرمی ک میتونم از نو شروع کنم

من موندمو حوضم

خودشون بدون اینکه بگن بی سرو صدا تو وات

گروه جدید زدن و تمرین کردن واسه اتود

دستم موند تو پوست گردو

ماهایی ک گروه نداشتیم دوباره دورهم جمع شدیم واسه اتود ی پسره بود خودشو مارلون براندو میدونست روز اول اومد بعد گفت نمیام وقتی همون بازیگره پرسید چرا همچین حرکتی زدی گفت اینا درحدی نبودن ک بخوام باهاشون اتود بزنم

دم بازیگره گرم ک هرچی از دهنش دراومد گفت

خلاصه از شانس بدم من گیر هم گروه هایی افتاده بودم ک فکر میکردن تو شکم مادر بازیگر بودن و بازیگر بدنی ...

چرا فکر میکنی باید به حرف تویی که هیچی بلد نیستی م تاااازه رفتی کلاس باید گوش‌بدن 

خیلی پرویی محضه 

اونا اعتماد بنفستو نگرفتن