2777
2789
عنوان

بارداری بعداز ۱۷ روز از پریودی

975 بازدید | 23 پست

سلام خانوما خوبین من خواهرم تقریبا ۱۷ روز از اقدامش میگذره امروز میخواستن برن مسافرت یه بی بی چک همینجوری برداشته نشون داده بارداره همچین چیزی امکان داره؟من خیلی تعجب کردم اخه هنوز از موعد پریودش نگذشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکان داره دوقلو باشه این همه زود نشون داده؟

اینو دیگه نمیدونم😄ولی اگه آزمایش تیتر بتا بده و عدد بتاش بالا باشه میشه مشکوک شد به باداری دوقلویی. 

یه احتمال دیگه هم که مطرحه اینه که پسر باشه بچه. ولی هیچکدوم از اینا قطعی نیست

میگن وقتی پسر باشه چون لقاح زودتر شکل گرفته زودتر بتا بالا میره و بی بی چک هم زودتر نشون میده. ولی ا ...

به تقریبا درسته من سر دخترم خیلی دیر بتام بالا رفت بی بی بعد از ۱۰ روز نشون داد

عزیزم مگه چند روز تا پریودیش مونده، هفده روز بعد از اقدام تقریباً میشه نزدیک پریودی دیگه که اگه بارد ...

۴ روز از پریودیش گذشته امروز بتا داد ۱۰۰۰ بود خیلی نگرانیم که نکنه دو قلو باشه میشه بتا اینجوری بالا باشه ولی تک قلو باشه

۴ روز از پریودیش گذشته امروز بتا داد ۱۰۰۰ بود خیلی نگرانیم که نکنه دو قلو باشه میشه بتا اینجوری بالا ...

هزار بالا نیست عزیزم نرماله نگران نباشید

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»