arezoy_man مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 435 عنوان کاشت ابرو 444 بازدید | 5 پست سلام بچه ها کسی بوده دورو وریاتون کاشت ابرو کرده باشه؟ من الان حدود یکساله انجام دادم هنوز بعضی جاهاش خالیه شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من دراین خنده پر غضه مهارت دارم.. 1402/06/14 | 23:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_دختر_تنهای_شبم عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 599 آره جالب نمیشه به نظرم نباید قیچیش کنی شد شد، نشد میریم زیر خاک، بیخیال ارزوها💔🖤
arezoy_man مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 435 آره جالب نمیشه به نظرم نباید قیچیش کنی قشنگه بعضی جاهاش خالیه چند وقت پیش داشتم صورتمو اصلاح میکردم یه هو دوتا تار از تاجش کنده شد 😥در میاد باز؟؟ شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من دراین خنده پر غضه مهارت دارم..
من_دختر_تنهای_شبم عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 599 قشنگه بعضی جاهاش خالیه چند وقت پیش داشتم صورتمو اصلاح میکردم یه هو دوتا تار از تاجش کنده شد 😥در میا ... دراون حد اطلاع ندارم ولی برا یکی دیدم کاشته بود چند سالم گذشته بود ولی باز مث آبروی طبیعی پر نبود حالا شاید فرق کنه مدلش نمیدونم من برای یه مشتریو دیده بودم شد شد، نشد میریم زیر خاک، بیخیال ارزوها💔🖤
دکترنیک عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 1399 بعد از یکسال اگر چند تار ابرو بریزد، طبیعی است و مجددا" رشد میکند ( مثل موی سر )اما اگر از زمان کاشت تاکنون، بخشی از ابرو خالی است، برای ترمیم به کلینیک مربوطه مراجعه کنید. پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
mahoor_star عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 1344 مامانم رو تاتو ابروش کاشت ابرو کرد خیلی تمیز و خوب دراومد. رفت کلینیک راما، کارشون خوب بود. بعد کاشت همش طبیعی در اومد کامل