2777
2789

سلام شبتون بخیر 

خانوما اگه بخاطر مسائل مالی یه نفر بخواد از همسرش جدا بشه و به دنبال کار و مستقل شدن باشه اونم تو یه شهرستان کوچیک که فرصت شغلی زیادی نیست و حقوقی که بابت کارهای فروشندگی هم داده میشه در حد دو تومن و سه تومن باشه باید چیکار کنه اون خانم ؟

وقتی الان هم که طلاق صورت نگرفته پس اندازی نداره 

طلایی نداره 

مهریه هم قسط بندی میشه و انقد تعداد سکه های پیش پرداخت کمه و سالی یه دونه سکه تعیین میکنن گاهی کمتر گاهی بیشتر ...

چیکار باید کرد ...

دیدین اینجا یه نفر میخواد جدا شه میگن برو کار کن مستقل شو اول ...

با یه مدرک لیسانس 

بدون پس انداز 

چه هنری چه کاری تو شهرستان کوچیک شهر کوچک جواب میده 

لطفاً اگه خوندین نظرتونو بنویسین شاید سوال خیلیا باشه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اون خانوم اگه فقط مشکلش مالیه با شوهرش 

خب بشینه تو‌خونش چرا طلاق بگیره؟؟ همون فروشندگی رو بره در حد خرج خودشو دراره طلاقم نگیره

مگه مشکلی دیگه باشه 

بعد طلاق اگه به خاطر مشکلای این مدلی جداشده باشی پشیمونیت صد درصدیه 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
عزیزم دلیل جداییتون چیه

شما یه زندگی رو تصور کن که خانم همیشه باید برای هرچیز کوچیکی توضیح بده تا پول ماهیانه ای در اختیارش نباشه پس انداز کنه چیزی که میخواد رو بخره حسرت خیلی چیزا به دلش مونده باشه ‌..‌.با حقوق ماهیانه بیس ملیون

مدرک لیسانس خودش ی مزیت محسوب میشه و از طرفی دیگه با فضای مجازی و... محدودیت جغرافیایی معنی نداره، خ ...

چی به نظرت خوبه تو شهری که کارای زیبایی دیگه اشباع شده