2777
2789
عنوان

حرف نزدن در ۳ سالگی

2344 بازدید | 60 پست

سلام خانما دختر من ماه دیگه ۳ سالش میشه همه کلماتم تقریبا بلده. چون وقتی میگیم تکرار کن اگه حوصله داشته باشه تکرار میکنه،در صورتی که بلده. اما وقتی چیزی بخواد منظورش رو با اشاره میرسونه و اوم اوم میکنه،انگار عادت کرده .گفتار درمانگر هم گفت چون تکرار میکنه حرفاتونو تا سه،سالگیش صبر میکنیم .،به نظرتون چیکار کنم زودتر راه بیفته

نباشی ، نمی تونم

اسی لطفا ببخش گزارش بزنید من نمیخام تاپیک بمونه

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب واسش بخون و باهاش بازی کن تو بازی ازش سوال بپرس مجبور بشه جواب بده

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اینکارو میکنم گاهی.ولی منصرف میشه از خواستش

مهم نیست. اونقد ادامه بده تا حرفشو بگه

اگ توانایی گفتنش رو نداره بحثش جداست بابد پیگیری کنی ولی اگ بلده بگه و نمیگه از تنبلی اش هست. از بس بدون حرف منظوزش رو رسونده عادت کرده

سلام یک بچه ای هم من دیدم اینجوری می کرد، 

مثلا تا دست دراز می‌کرد میگفت اوم، مامانش بهش آب میداد... 

وقتی خواسته بچه  برآورده بشه، خودش رو خسته نمی کنه حرف بزنه

تا زمانی که کلمه درست چیزی که میخواد رو نگه اون رو بهش ندید، این از این. 

زیاد باهاش حرف بزنید حتی اگر جوابتون رو نده، براش شبا قصه بگید و بینش ازش سوال کنید مثلا بعدش چی میشه به نظرت؟ خرس چه رنگی بود؟ بزرگ بود اندازه اش(اگر با یه بچه دیگه که خوب حرف میزنه، سه تایی کتاب بخونید و از اون بچه سوال بپرسید حین قصه و اون بچه جواب بده، شما باید تشویقش کنید تا بچه خودتون هم الگو بگیره و حرف بزنه) 

اینطوری کم کم به حرف میاد

برای اینکه یادم بمونه   با احمق ها بحث نکن. 

دختر منم تا ۳ سالگی حرف نمیزد و فقط اشاره می‌کرد.

بردم گذاشتمش مهد کودک و سه ماه نشده مثل بلبل حرف می‌زد.

بچه چون هرچی خواسته بهش دادی تو حرف زدن تنبل شده.

بزار مهد خوب میشه.

کاربر سال 98 هستم
جمله هم بگیم قشنگ تکرار میکنه . ولی خودش نمیگه از خودش

توی موقعیت قرارش بدید تا حرف بزنه باهاش حرف بزنین کار میکنید ازش بخواید بگه که شما چکار میکنید کتاب بخونید براش بعد ازش بخواید حالا اون برای شما بخونه پارک ببرید یا مهد تا با بچه ها دیگه همکلام بشه

چقدر حسرت  به دلیم‌