2777
2789
عنوان

بیاین اینجا راجب من و خاستگار

143 بازدید | 11 پست
حالم گرفته بغض دارم تو شهرستان زندگی میکنم خاستگارم تهران حس میکنم منو بچه شهرستانی میبینه🙂البته خودش چیزی نگفته قراره آخر ماه بیان شهر مون فامیل دور مون هست و واسطه داشتیم قراره برای اولین بار همو ببینیم مادرم گیر داده بریم مسافرت از لج منم اعصابم خورده واقعا که چرا کسی اصلا به من توجه نمیکنه میدونه قراره اونا برگردن هاااا البته در حد حرف گفت بریم سفر ولی من اعصابم خورده و بغض دارم از یه طرفم از خاستگارم عصبی هستم نمیدونم چراااا خودمم نمیدونم فشار زیاد رومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینجوره پس عقده ایه حالا خودش تهرانی اصیله؟ 

نه اصیل نیست 

ولی کلا اونجا بزرگ شده 

تو صحبتاش هی میگه شهر شما چیزی فکر نکنم داشته باشه 

از دورا دور حرفشو میزنه شایدم متوجه نیست ولی حس بدی میگیرم 

اعصابت ازچی خورده اصلا خواستکارت نیامده که ببینیش ازدستش عصبی هستی فشار چی روتو هست

فشار مادرم 

فشار این که اگه خانواده م قبولش نکنن من چیکار کنم فشار این که مادرم میدونه دارن بر میگردن میخواد برنامه سفر بچینه

اره تقریبا  ولی بیشتر میترسم بعدا اگه پسند نبود چطور رد کنم

چرا بیخودی نگرانی 

الان هنوز همو نشناختین بزار بیاد بعدم بحث یه عمر زندگیه رد کردن که ترس و خجالت نداره باید تمام فکراتو کنی از همه لحاظ بسنجی اگه شرایطش مناسب بود بعدش بله بگی

فقط مراقب باش پسره تو شهرستان هستید بهت بی احترامی نکنه بعدشم اومدن بیشتر با هم آشنا شین

خوب از نزدیک ندیدمش تا کامل پسند کنم بعدشم اونم مهمه که منو پسند کنه 😅

شما حالا دچار استرس شدی کلا بیخیال باش اون چیزی که قراره اتفاق بیفته مطمعن باش همون میشه حالا چه عصبی باشی یا چه خوشحال