2777
2789
عنوان

خانما چابهار لطفا راهنماییم کنید

1447 بازدید | 29 پست

سلام خانما حالتون خوبه 

اومدم چابهار همسرم پیشنهاد شغلی داره 

ولی اینجا میگن بلوچ ها توی کار فارس ها رو اذیت می کنن. 

تو رو خدا اگر تجربه دارید کمکم می کنید؟؟ 

من خانه دارم. 

سرگرمی یا کلاسی یا باشگاهی چیزی هست برم؟؟ 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیر کی گفته بلوچا اذیت میکنن،از نظر من بهترینن بلوچا❤️❤️❤️با شوهرم رفتیم مسافرت چابهار بعدش رفتیم به سمت هرمزگان از شهر چابهار خارج شدیم ماشیینمون پنچر شد ی ماشین نگهداشت برامون بلوچ بودن لاستیک ماشین باز کردن بردن تعمیرکردن اورن دادن بهمون،بهترینن❤️❤️❤️

زندگی رسم خوشایندی است.زندگی بال پری دارد به وسعت مرگ.پرشی دارد اندازه عشق.....
از کجا اومدی؟

تهران. 

عزیزم چابهار هستی؟؟ 

تو رو خدا راهنماییم میکنی؟ 

فردا همسرم میخواد قرار داد رو امضا کنه. 

امروز توی بازار منطقه آزاد فارس ها گفتن ببخشید معذرت میخوام بلوچ ها زور میگن و اذیت میکنن توی کار. 

تو رو خدا ناراحت نشی ازم فقط بهم میگی چجوری هستن؟

نه خیر کی گفته بلوچا اذیت میکنن،از نظر من بهترینن بلوچا❤️❤️❤️با شوهرم رفتیم مسافرت چابهار بعدش رفتیم ...

والا منم امروز صبح مدیر همسرم رو دیدم خیلی موجه بود.

و بعدش همش توی شهر چرخیدیم ببینیم چجوری هستن جز خوبی مهربونی چیزی ندیدم. 

توی بازار فروشنده ها اینجوری گفتن. 

والا منم امروز صبح مدیر همسرم رو دیدم خیلی موجه بود. و بعدش همش توی شهر چرخیدیم ببینیم چجوری هستن ج ...

نمیدونم چرا فروشنده ها اینجوری گفتن،ولی به رفتنتون شک نکن خیلی مردمای خوبی ان خییییلی.کار شوهرت چیه

ن بابا بلوچا بنظرم اینجور ک برا شما گفتن نیستن  نمیدونم چرا اینجور گفتن بهتون

نمیدونم والا. 

الان دارم گریه میکنم نمیدونم چه کنم. 

اگر به همسرم بگم قرداد ننویس گوش میده ولی توی تهران کار برای همسرم نبود 3 ساله دنبال کاره. 

به خاطره کرونا شغلش خراب شد. 

شما چابهار هستین؟ 

تو رو خدا ببخشید ولی همش میگم نکنه مثل شبی که ماه کامل شد بشه. تو رو خدا ازم ناراحت نشو. فقط درد دل هست. 

نمیدونم والا.  الان دارم گریه میکنم نمیدونم چه کنم.  اگر به همسرم بگم قرداد ننویس گوش می ...

عزیزم میفهمم متاسفانه مردم راجع به استان ما اینجور فک میکنن ن من زاهدانم ولی ب چابهار زیاد سفر کردم 

حالا شمام زندگی کنی  میفهمی چ ملت مظلوم و مهمون نوازی هستیم 🤭 بعد دلت نمیاد بری

نمیدونم چرا فروشنده ها اینجوری گفتن،ولی به رفتنتون شک نکن خیلی مردمای خوبی ان خییییلی.کار شوهرت چیه

کار هتل هست. 

مدیر داخلی هتل. 

دارم دق میکنم. خیلی دنبال کار بود نشد. 

اینجا هم اینجوری گفتن.😭😭

تو رو خدا نخندیا همش میگم نکنه مثل شبی که ماه کامل شد بشه... 

کار هتل هست.  مدیر داخلی هتل.  دارم دق میکنم. خیلی دنبال کار بود نشد.  اینجا هم ای ...

وااااا،اخع عزیزم چه ربطی داره اون بحثش جداست ک....من همیشه به شوهرم میگم کاش میشد رفت چابهار زندگی کرد من عاشق مردم اونجام از دریاش هم نگم برات....بازم هرجور خودت می‌دونی....

عزیزم میفهمم متاسفانه مردم راجع به استان ما اینجور فک میکنن ن من زاهدانم ولی ب چابهار زیاد سفر کردم& ...

به خدا از ساعت 12 تا نیم ساعت پیش بیرون بودیم که برخورد مردم و کلا خیابونا و... ببینیم. 

جز مهربونی مهمان نوازی و احترام چیزی ندیدیم.

خیلیییییییی محجوب هستن. 

ولی بازاز اینجوری گفتن. 

و گفتن پیاز گوجه خیار به شدت گرونه کیلویی 50 هزار تومانه...

بنزین نیست

نمیدونم والا 

ساحل لیپار خیلی قشنگ بود دریای آرام چقدر دوست داشتم بعد رفتیم بازار ضد حال خوردم.

وااااا،اخع عزیزم چه ربطی داره اون بحثش جداست ک....من همیشه به شوهرم میگم کاش میشد رفت چابهار زندگی ک ...

شما کدوم شهر هستین؟

پس به نظرتون فکر باطل نکنم؟؟

به خدا از ساعت 12 تا نیم ساعت پیش بیرون بودیم که برخورد مردم و کلا خیابونا و... ببینیم.  جز مه ...

عزیزم خب قیمت میکردی اینایی ک میگفتی تره بار قیمتاش خوبه بازاریا اینجوری گفتن دست زیاد نشه😂 خیلی شهرستانی داره چابهار اتفاقا بلوچا آدمایی آن ک کنار خودشون بقیه رم میکشن بالا