2777
2789

سلام بچه ها. من سقط داشتم دکتر بهم فرامکس داده ۳۰ تا باید بخورم. ده تاشو خوردم یبوست گرفتم☹️ چی جایگزین کنم مثل فرامکس خوب باشه؟

سیدرال خوبه. عوارضش کمتره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرامکس بالاترین دوز اهن در یک قرص داره میتونید از فروفورت گاین یا فروفورت دئو استفاده کنید 

اره چون گفت خیلی آهنم پایینه پرسیدم چه جایگزینی داره. اینا که گفتی مثل فرامکس قویه؟

اره چون گفت خیلی آهنم پایینه پرسیدم چه جایگزینی داره. اینا که گفتی مثل فرامکس قویه؟

لطفا بگید رنج هموگلبین شما چند بوده؟ و اینکه مصرف روزانه قرص اهن؟ چه زمانی مصرف میکنید؟ ویتامین خاصی هم استفاده میکنید؟

لطفا بگید رنج هموگلبین شما چند بوده؟ و اینکه مصرف روزانه قرص اهن؟ چه زمانی مصرف میکنید؟ ویتامین خاصی ...

ویتامین نه! رنج‌ هموگلبینمو هم نمی‌دونم. بهم فرامکسو گفت شبی یه قرص بخورم

ویتامین نه! رنج‌ هموگلبینمو هم نمی‌دونم. بهم فرامکسو گفت شبی یه قرص بخورم

فرامکس رو یک ساعت قبل از خواب و با فاصله ی دوساعت از مصرف چای و لبنیات مصرف کن و کنار فرامکس از قرص ویتامین سی جویدنی هم استفاده کن جذب اهن رو دوبرابر بیشتر میکنه

سعی کن ویتامین b12 تا ترجیحا مکمل ب کمپلکس هم داشته باشی چون بخشی از اهن خون با b12 ترکیب میشه

از غذاهایی چون خوراک لوبیا و عدس اسفناج کرفس توی برنامه ی غذاییت داشته باش

قیصی و سبزیجات و مایعات و تحرک رو بیشتر کن تا احتمال یبوست پایین تر بیاد