2777
2789

من چند ساله رژیمم،هی شل کن  سفت کن خسته شدم مثلا یهو خوب رعایت میکنم ۶کیلو کم میکنم،اما دیگه نمیتونم کامل رعایت کنم،نمیدونم خسته میشم یا حریص یه هفته ول میکنم باز برمیگرده😄😬😑

خلاصه می‌خوام این رژیمو بگیرم دکتر طب سنتی گفت تو یک هفته حدود ۵کیلوتا ۱۰کبلو کم میکنی

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی دکتر طب سنتی خیلی اشتباه و چرت گفته 

دانایی طب سنتی از طب نوین که بیشتر نیست هر مربی ورزشی و مشاور تغذیه مگه حداقل کاهش وزن در ماه ۲ کیلو و حداکثر ۴ کیلوعه بقیه سیستم ایمنی و تخریب میکنه 

اگه سریع وزن کنی خطرناکه ریزش مو میگیری خدا نکرده پوستت ترک میخوره و کلی عوارض دیگه آروم آروم کم کنی ...

من چند ساله رژیمم،یه جور رژیم شوک میشه برام

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱
من چند ساله رژیمم،یه جور رژیم شوک میشه برام

ولی نکن شوک موک نده به خودت مصرف قندی جات رو یه مدت ۰ کن خیلی تاثیر داره هیچ چیز شیرینی نخور روزی یک یا دوتا میوه قبل ساعت ۷ شب اگه خواستی بخور همون قند بدنتو تامین میکنه دیگه هیچی شیرینی جاتی نخور و برقص تمام هیچ رژیم سختی لازم نیست

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت