2777
2789
عنوان

دکتر گفت بچه ام سقط میشه

335 بازدید | 11 پست

یه هفته است فهمیدم باردارم.هفته پیش بتا ۱۳۶۰ و این هفته ۱۴۹۰

سونو هفته پیش ساک ۶ میلی و این هفته حدودای هفت میلی

گفت شیاف و قطع کن بذار دفع شه خودتو اذیت نکن دیگه

خیلی ناراحت شدم.ان شاءالله این لحظات نصیب هیچکس نشه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

عزیزم یه دکتر دیگه هم سر بزن

دکرم با تجربه و مرکز ناباروری داره.همون هفته پیش با اولین سونو بهم گف شاید دفع شه و این هفته هم ک ن بتا رشد داشت و ن ساک

پناه بر خدا

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه لکه بینی داری؟  ی دکتر دیگه ام برو

لکه بینی داشتم ولی با شیاف کمتر شد 

کلا داستان بارداری من عجیب بود

منiuiشدم و کیستم ترکید و خونریزی و...تو تاپیکام هست.انگار تمام اون مدت باردار بودم و نمیدونستم و خلاصه با این همه خونریزی و...ک بعد اون ماجراها کردم انگار جنین هم خوب رشد نکرده

انشاءالله خدا برات نگهش میداره برات دعا میکنم

ممنون از دعای خیرتون

ببخشید با iui  باردارشدین؟؟مشکلتون چی بود شما ک ای یوای کردین؟؟

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
ببخشید با iui  باردارشدین؟؟مشکلتون چی بود شما ک ای یوای کردین؟؟

من شرایطم اون ماه خیلی بهم ریخته شد و دقیقا نفهمیدم کی باردار شدم.ولی فک میکنم با همون ای یو ای باردار شدم.ظاهرا مشکل خاصی نداریم.شوهرم سالم و خودم یه کوچولو تنبلی تخمدان دارم همین

من شرایطم اون ماه خیلی بهم ریخته شد و دقیقا نفهمیدم کی باردار شدم.ولی فک میکنم با همون ای یو ای بارد ...

اها درسته،اشکال نداره عزیزم انشالله بزودی باز باردار میشی

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍