2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من درخواست طلاق توافقی هنوز جوابش نیومده رفتیم دفتر قضایی بعدهم روانشناس امضا زدیم هنوز صدا نزدن

انشالله که هرچی خیره پیش بیاد من مهریم و میگیریم چون مشکلمون مالیه

میدونید قضیه چیه من معمولی هستم کلی خواستگار داشتم چون پرستار بودم این دوسال رفت و اومد تا بله دادم

ولی وعده دروغ بهم داد خانوادش برادراش خواهراش زندگی عشایری داشتن تا عروسی ار من پنهان کرد

من شیراز بودم اون شغلش تهران دوران نامزدی هی میومد شیراز بجای پیش من باشه با خواهر مادرش تفریح بیرون بود

یا مهمونی خونه خاله اینا 

من ملاک اصلی ازدواجم خونه بود گفت دارم الان مادرم توشه همین شیراز بودا میفروشم تهران میخرم مادرم پول تو بانک داره خرجیش خودش میده نگو همش دروغ بود

الان ۵ سال ازدواج کردیم خرج مادرو میده خونه هم برادرش زنش مادرش توش بودن گفت مادرم با برادرم میخواد زندگی کنه میره داداش پارسال خونه ساخت روستا رفت مادر موند خواهرش شوهرش فوت شده با دختر ۱۰ ساله برگشت تو خونه خرجشون هم شوهرم میده

ماهری بخوایم میگه ندارم مادر زنگ بزنه سریع تو حسابشون

اجاره خونمون ۲ ماهه شده ۱۵ ملیون کم میاره از بابا داداش من قرض میکنه میگم بفروش خونرو واسه مامانت اجاره کن واسه خودمون بخر قبول اصلا نمیکنه

خلاصه همش دوا داریم این ۵ سال من بگم امروز مامانم مامانت دیده دوا بگم فلان دوا

کلا یبار رفتم خونه مادرش شوهرمم اونجا بود پشت در دیدم از اول تا آخر دارن غیبت من میکنن شوهرم انقد بد من گفت بعد در زدم فهمید فهمیدم گفت الکی بهشون گفتم تا دست از سر تو بردارن🙄🙄 بلانسبت رید به هیکل بعد این مدلی خرم میخواست کنه

هرکس بهم زنگ میزنه از زن داداشاش میره بهشون میگه اگه میخواین زندگیتون خراب نشه با زن من حرف نزنین به من خیلی بر میخوره

کلا از اول بهم همچی دروغ گفته الان میترسه لو بره 

خستم خیلی خستم

خلاصه همش دوا داریم این ۵ سال من بگم امروز مامانم مامانت دیده دوا بگم فلان دوا کلا یبار رفتم خونه م ...

با نامزدی که به خواهرش ۲ میلیون میده به من ۳۰۰ تومن میگه شاید نتونم ببخشید و این حرفا چیکار کنمممم دارم سکته میکنم الان تاپیک تورو دیدم با خودم فک کردم شاید مثل تو شد بعدا عاقبتم