2777
2789
عنوان

اسم سایت باید بشه خاله زنک سایت

188 بازدید | 26 پست

تاپیک های راجب شوهر و خیانت و دعوا با مادر شوهر خواهر شوهر که میزارن سایت میترکه 

حالا کسی مشکلی چیزی داشته باشه  یه نفر پیداش نمیشه 

🦖

😂⁦👍🏻⁩

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه عه

خود زنی که نکنین ، شماعم عضو سایتی

‌گ‍‌ف‍‌ت ت‍‌و ک‍‌ه ب‍‌ه‍‌ش #ن‍‌م‍‌ی‍‌ر‍‌س‍‌ی چ‍‌را ت‍‌ل‍‌اش م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی؟ گ‍‌ف‍‌ت‍‌م ت‍‌وه‍‌م اخ‍‌رش م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ری ‍چ‍‌را #ز‍‌ن‍‌دگ‍‌‌ی م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‍‌ی ! :).                                          https://abzarek.ir/service-p/msg/1367052 🫴 ناشناس🤍✨ 
مثلا اسمش فریختگان باشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خوبه؟ه؟اتفاقا نی نی سایت عالیع ،،خاله باز بزرگتره و عاقل شده ...

به خدا تاپیک هارو آدم میخونه یاده زنای محل که تو کوچه میشینن غیبت میکنن میافته😑

فعلا که حرفهای سیاسی رو بورسه😑

هیچکس نیست رسیدگی کنه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
به خدا تاپیک هارو آدم میخونه یاده زنای محل که تو کوچه میشینن غیبت میکنن میافته😑

مگه سایت زنونه غیر از اینه؟ 😂 😂 😂 من خودم چندین بار رفتم تو تاپیکای غیبت نشستم لم دادم به دیوار غیبت کردمو تخمه شکستم نیم کیلو سبزی هم داشتم آوردم پاک کردم 😂 😂 😂 😂 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

ببین عزیز

اینجا واقعا کمتر کسی پیدا میشه

که کمکت کنه پیشرفت کنی

کمکت کنه شاغل بشی

کمکت کنه موفق بشی

کمکت کنه حالت خوب بشه

کمکت کنه مشکلت حل بشه

نه اینکه بگم نیست هستن ولی واقعا تعدادشون کمه 

بیشتریا حتی به موقعیت هم حسادت میکنن

درسته انسان کمال طلبه می خواد خوب باشه اما اینکه دلت بخواد توام بع هدف برسی با حسادت کاملا فرق داره 

اینجا آدم های کمی میتونن مشکلات رو بیشتر نکنن 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
مگه سایت زنونه غیر از اینه؟ 😂 😂 😂 من خودم چندین بار رفتم تو تاپیکای غیبت نشستم لم دادم به دیوار غ ...

😂😂😂🥰میگفتی بیام کمک خواهر

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
فعلا که حرفهای سیاسی رو بورسه😑 هیچکس نیست رسیدگی کنه

اونایی که خب سیاسی دوست ندارن شرکت نکنن 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
😂😂😂🥰میگفتی بیام کمک خواهر

بببه سلام عزیزه دل خواهر 😍😘😘😘والا نمیدونستم ان شاءالله دفعه بعد یک کیلو سبزی تره جعفری میخرم دوتایی باهم پاک کنیم 😂 😂 😂 😂 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖