2777
2789
عنوان

جرمگیری ماشین لباسشویی

5979 بازدید | 13 پست

من همیشه ماشین لباس شوییم تمیز میکنم وزود به زود با سرکه وجوش شیرین جرمگیری میکنم ولی هنوز یه ماه نشده دوباره بو میگیره ووقتی لباس داخلش میریزم گلی میشه نمیدونم باید چیکارش کنم

از خود عالمی بخواه واز عالمی هیچ...

مخزن آب زیرش رو تمیز میکنی؟بعتد هر بار شستشو لاستیک پایینی رو خشک میکنی؟تا یک ساعت بعد شستشو در لباسشویی رو باز میذاری؟میگم شما بجز سرکه و جوش شیرین دیگه با چی جرم گیری میکنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر ماه زیاده توی اینستا دیده بودم هر ۳۰ بار روشن کردن یک بار جرمگیری توی یک ماه یعنی هر روز ماشین میزنی ؟!بعدم سرکه اشتباه بیرون قرص مخصوص جرمگیری هست با توجه به بودجه‌تون میتونین ایرانی یا خارجیش بگیرید 

چه مغازه های دارن؟ من هر چی گشتم پیدا نکردم

مغازه هایی که شوینده فروشی هستن قرص ماشین ظرفشویی اینا دارن فکر کنم هایپر استارم داشته باشه توی اینستا یه پیج هست داره ولی من تا حالا خرید نکردم ولی معتبر هست 

مخزن آب زیرش رو تمیز میکنی؟بعتد هر بار شستشو لاستیک پایینی رو خشک میکنی؟تا یک ساعت بعد شستشو در لباس ...

آره مخزنش تمیز میکنم بعد از شستشو حسابی ماشین تمیز میکنم

قبلا اینجوری نبود تازگیا زود جرم میگیره

باید خیلی کم لباس داخلش بریزم وگرنه بیشتر لباسارو گلی میکنه

من تاحالا ماشین لباسشویی رو ضد عفونی یا جرمگیری نکردم الان اولین باره میشنوم

ایا طبیعیه؟🤔

فقط هر ۴۰ بار شستشو لباسشویی یه گزینه داره که واسه پاک و تمیز کردن خودشه اونو میزنه تقریبا دوساعت کار میکنه با اب داغ داخلش تمیز میشه

هیچوقتم لباسشوییم بو نمیده و لباسا گلی نمیشن

در لباسشوییتو هیچوقت نبند بزار باز باشه ببندی بو میگیره لباسا هم بو میگیرن

من تاحالا ماشین لباسشویی رو ضد عفونی یا جرمگیری نکردم الان اولین باره میشنوم ایا طبیعیه؟🤔 فقط هر ...

منم متعجبم قبلا اینجوری نمیشد نمیدونم مشکلش چیه

همه این کارارو انجام میدم فایده نداره.

من تاحالا ماشین لباسشویی رو ضد عفونی یا جرمگیری نکردم الان اولین باره میشنومایا طبیعیه؟🤔فقط هر ۴۰ ب ...

لباسشوئیت چیه منم سامسونگ اد واش دارم وگزینه که گفتی داره چند بار زدم ولی میگن باید قرص بریزی من امروز بعد از ۷سال ریختم وهمون گزینه رو زدم