2777
2789

پسری ک رو بازوهاش تتو گنده باشه فالووینگای اینستاش ۷۰ درصد دختر استوریاشم معمولی ن دپ و فاز چصناله میزاره ن عاشقونه هیچی چهرشم معمولی رو ب ساده از بچگی پدر نداشت ولی مستقله فامیل دور پدربزرگمه

نظر خودمم اینه کسی فالووینگاش ۷۰ درصد دختر باشه از زن فاحشه بدتره و هول ب نظر میاد ی چیزایی مث ارازل اوباش و شنیدم میگن  پسرایی ک پدر بالا سرش نبوده قبول نکنین چون همه چیو تجربه کرده😕

شماهم همین نظر منو دارین یا اشتباه میکنم؟احساس میکنم ایشون نیمه گمشدمه چون خانوادم ازش خوشش اومدن بخاطر ساده بودنش کلا سکوت کردن مشخصه راضین!!!پسرای دیگرو بهشون نشون میدادم مخالفت میکردن ولی با این نه😐عوض پدربزرگم  ب ایشون فحش داد ک لیاقت نداری و کلی حرفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲منظور من اینجوری ازش برداشت کردم شماهم نظرتون اینجوریه یا چی من اشتباه میکنم؟

نه تتو باعث میشه کسی ادم بدی باشه نه فالورای زیاد دختر، هرکسی معیارای خودش رو داره، شما ببین نظر اولیه ات راجبش مثبته یا نه از تیپ و قیافه اش، حرف زدنش کلا بیرونیاتش خوشت میاد یا نه، اومد ایشونم مایل بود خب میتونین اشنا شین ببینین معیاراتونو داره یا نه. 

باهاش وقت بگذرون ببین باب میلت هست‌ یا نه درسته ۷۰ درصد فالویینگاش‌ دختره ولی با این ی مورد ک نمیت ...

واقعا

یکی از دوستام میگف من تجربشو دارم پسری اینجوری باشه بخاطر دوستی میخاد

منم میگم قصدش جدیه نبود ب پدربزرگم نمیگف🥲🥲

نه تتو باعث میشه کسی ادم بدی باشه نه فالورای زیاد دختر، هرکسی معیارای خودش رو داره، شما ببین نظر اول ...

ممنون عزیزم اخه ما خانوادمون یکم مذهبیه این تتورو بد میدونن

منم یکم حس خوبی ندارم بازم چشم