2777
2789
عنوان

وای خدا خسته شدم دیگه 🥺

284 بازدید | 13 پست

بچه های شما هم اینجورین؟پسر من یه ماه دیگه 4سالش میشه وقتی توو خونه تنها هستیم اخلاقش خوبه هرچی میگم گوش میده خوش رفتاره بعضی وقتها نق میزنه ولی کلا رفتارش خوبه ولی به محض اینکه جایی میرم یا کسی میاد خونمون اخلاقش عوض میشه بهونه الکی میگیره داد میزنه سرم هرچی مبگم مخالفت میکنه اصلا دوس ندارم هیچ جا برم باهاش دیوونه م کرده الان اومدم خونه مامانم نق میزنه بریم خونه من اینجا نمیخوابم در صورتی که خونه باشیم خودش میگه مامان برزم بخوابیم هرچی میگم میگه باشه قربونت برم همش منو بوس میکنه ولی پیش بقیه خیلی بدرفتاری میکنه.حالا قبلا برعکس بود خونه اذیتم میکرد بیرون خوب بود.خیلی کلافه م کرده نمیدونم چیکار کنم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا رفتار پسر من رو داره 

پسر منم سه ماه دیگه ۴ سالش میشه 

دوتایی خونه بودنی خیلی خوبه ولی به محض اینکه باباش میاد خونه یا جایی میریم یا مهمون میاد کلا عوض میشه 

داد میکشه بد اخلاق میشه عصبی میشه 

به خدا جمع گریز شدم از دستش

دختر منم اینجوریه اما با این تفاوت که جایی میریم موقع برگشت قیامت میکنه که نریم

یعنی توو جمع بدرفتاری میکنه؟چیکار میکنی اینجور مواقع؟من هرکاری بگی کردم قبل از اینکه بریم جایی کلی باهاش حرف میزنم بوسش میکنم به من میگه قول میدم اذیتت نکنم خوشگل من...ولی بازم همون اش و همون کاسه ست

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
دقیقا رفتار پسر من رو داره  پسر منم سه ماه دیگه ۴ سالش میشه  دوتایی خونه بودنی خیلی خوبه ...

اره دقیقا جمعه ها که شوهرم خونه ست اخلاقش تغییر میکنه .چرا اینجوری میکنن بچه ها چیکار باید کرد در مقابل این رفتار؟

این رفتارش کاملا طبیعیه دختر منم همین بود. بزرگتر بشه رفتارش درست میشه

جدی میگی؟یعنی خوب میشه؟بخدا من خجالت میکشم جلوی بقیه یعنی به محض اینکه میشینیم توو ماشین برگردیم خوب میشه

یعنی توو جمع بدرفتاری میکنه؟چیکار میکنی اینجور مواقع؟من هرکاری بگی کردم قبل از اینکه بریم جایی کلی ب ...

وقتی لج میکنه دیگه جمع و بیرون و اطرافیان حالیش نمیشه فقط جیغ و دادو لجبازی .کفرم درمیاد  گاهی نمیشه کاری کرد فقط خودخوری میکنم

یعنی توو جمع بدرفتاری میکنه؟چیکار میکنی اینجور مواقع؟من هرکاری بگی کردم قبل از اینکه بریم جایی کلی ب ...

دختر من از صب تا غروب قول میده بوس میکنه قسم میخوره ولی آخرم همه چی یادش میره😅

وقتی لج میکنه دیگه جمع و بیرون و اطرافیان حالیش نمیشه فقط جیغ و دادو لجبازی .کفرم درمیاد  گاهی ...

وای پسر منم همینه من هی بغلش میکنم نازش میکشم بدتر میکنه گاهی اوقات عصبی میشم میزنمش دیگه دیوونه م کرده هر راهی رو بگی امتحان کردم فایده نداشت .اطرافیانم یجورین که سرزنش میکنن هی میگن چرا اینجوریه هی مقایسه ش میکنن با بچه های دیگه اعصابم خورد میشه اخه خیلی خوش و اخلاق و مهربونه نمیدونم چرا توو جمع اینجوری میکنه

دختر من از صب تا غروب قول میده بوس میکنه قسم میخوره ولی آخرم همه چی یادش میره😅

وای دقیقااا اینم همینطوره .من راهنمایی میخوام که چیکار کنم ابنجور مواقع.عصبی شدم زود از کوره در میرم اگر هم کنترل کنم خودمو بعد چندروز یدفعه فوران میکنم

من توام یا تو منی😅

میدونی چیه من زیادی کمال گرام.دوس دارم بچه م بهترین رفتار داشته باشه وقتی خودمون دوتایی هستیم خیلی باهاش حرف میزنم با محبت نوازشش میکنم ولی باز تا یه نفر میبینه همه چی یادش میره مثلا ظهر میشه خوابش میاد ولی مقاومت میکنه و لجبازی ولی خونه اصلاااااا اینطوری نیس خیلی وقتها خودش میگه خوابم میاد بریم بخوابیم