2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمعنا از تو یه نفر شعورم بیشتره قاشق نشسته دوست دارم تو هر تاپیکی برم به تو هم ربطی نداره

دوست داری تو هر تاپیکی بری برو ولی اگه شعور دلداری دادن ندادی پس لطف کن ببند دهنتا

چقدر تحمل کنم چقدررر

به وقتی که تو نیستی مستقل بشی ببینین پدر مادر آدم تا ابد جون نیستن که یه روزی پیر میشن به بچه هاشون نیاز دارن اون موقع همین روزایی که اذیتت میکردن یادشون میاد 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

دکتر فرانکل روان شناس خارجی هر موقع کسی میرفته پیشش و از غم و غصه هاش براش میگفته، ایشون میگفتن خب با این حجم مشکلات بهتره خودتو بکشی خودکشی کن.

مراجعه کننده تعجب میکرده، یکی مثلا میگفته ن من دارم ی کتاب مینویسم ک فقط من میتونم اون رو تموم کنم 

یکی میگفته نه بچه هام بمن نیاز دارن 

یکی دیگه میگفته ن من فلان هدفو دارم 

طبق جوابای خودشون بهشون میفهمونده ک زندگی با ارزشه ‌..برای هر کس به طریقی.. 

هیچ کس ارزش این رو نداره ک اون دنیات رو خراب کنی 

دیدی الان چ سخته؟؟میتومی یعنی سخت تر حتی هزار برابر سخت تر از الانتو تحمل کنی؟ ن نمیتونی 

خودکشگی درد داره دیگه به هیچی فکر نمی کنم

درد اصلیش اون دنیاست..لطفا تجارب نزدیک ب مرگ افراد خودکشی کرده تو ایران و خارج رو بخون دیگ بش فکرم نمیکنی از وحشت و ترس

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

خب چرا قبلش اینجا اعلام میکنید؟!!! الان ما بگیم نکن تو هم بگی چشم؟  روزی ده تا تاپیک میخام خود ...

دوست عزیز تون کسی که میاد چنین تاپیک میزنه از درد روحی به این شدت رسیده باید باهاش همدردی کرد 

درد روحی هست که داره بیشتر و بیشترش می‌کنه این فکر رو