من ندارم ولی ورزش کگل میگن خوبه اگه دکتر زنان بری هم فکر کنم دارو میدن
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
منم خیال کردم افتادگی رحم دارم آخه ببخشید معذرت میخوام یه چیز گرد مانند تو رحمم هستش احساسش میکنم ماما که معاینه کرد گفت مقعدته نه رحم گفت از پشت نزدیکی داشتین گفتم به هیچ عنوان گفت نه رحمت هیچ موردی نداره این مقعد وای منم موندم این اولین بار چنین چیزی شنیدم
وااای منم این مشکلو دارم و زیر نظر طب سنتی هستم اما هنوز نمیدونم قراره چکار کنه واسم هنوز نوبتم نشده برم..ولی فکنم ی سری دارو ودمنوش بده واینکه گفت رابطه فعلا نداشته باش.😕
اره ب من اینجوری گفت تا ببینم برم چی بهم میده..چون من تو رابطه خیلی درد دارم تا بعدش همچنان درد دارم ...
ممنون، اره رعایت میکنم، اما یه بچه سه ماهه دارم که فکر کنم ۷ کیلو باشه گاهی باید بلندش کنم و ببرم بشورم، یه بچه دوسال و دوماهه هم دارم که دارم از پوشک میگیرم، خیلی بچه پشت سر هم دوست داشتم اما نمیدونستم اینطوری میشه
پشیمون نباش، واقعا سخته، در حق هر دوشون ظلم شد، الانم که افتادگی رحم گرفتم نمیتونم خوب بهشون برسم، از یه طرفم بچه اولم کامل شیر نخورد و تو بارداریم چون حالت تهوع شدید داشتم نمیتونستم آشپزی کنم درست به تغذیه اش نرسیدم، الانم دیر نیست اتفاقا وقت مناسبیه، دخترت کم کم از آب و گل در اومده و هم میتونه کمکت باشه