2777
2789
عنوان

کیا میدونن....و تجربه داشتن بگن

205 بازدید | 10 پست

اونایی ک موفق بودن و تجربه دارن یا میدونن بگن لطفا 

برای سال دهم انسانی دارم پیشخوانی میکنم تخصصی هارو و میخوام برای منطق و ریاصی کمک درسی بگیرم ولی برای کلاس که اصلا نمیتونم هزینه کنم برای تست هم به نظرتون برا تابستون بخرم یا بعد امتحانات دی دیره؟ معدل ۱۹و۹۸ یا۲۰ میخوام 

البته هوش خودمم خیلی خوبه تا الان بدون هیچی معدلم ۲۰ بوده مدرسمم شاهده ممنون میشم بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تستو عقب ننداز

هر روز هر درسی داده میشه سعی کن حتما ازش تست بزنی

خودم ورودی دوازدهمم و دو سال پایه معلدم ۲۰ بود

قطعا تستی خوندن و تشریحی خوندن همزمان یکم اذیت کنندس ولی به خاطر معدل تستو کنار نزار به هیچ وجه

میخوام برم دهم  میتونین کمکم کنین تو سوالم

آره ببین ریاضیت چطوره؟ اگه ریاضیت خوبه راحتی خیلیی ریاضی انسانی خوبه 

بعد ریاضی جغرافیاش یکم راحته بین تخصصیا 

بیشترین ضریب و فنون داره به نظرم فنون و کار کن 

بعدش عربی، اگه قواعد سال قبل و بلد باشی برات راحت‌تر میشه عربی واقعا سخته 

عزیزم تستو عقب ننداز هر روز هر درسی داده میشه سعی کن حتما ازش تست بزنی خودم ورودی دوازدهم ...

مرسی از کمکت عزیزم 

چه مدرسه ای هستید گلم 

واینکه برای دهمم پیشنهاد میدی چه کتابایی رو تست بگیرم و چه منبعی 

مرسی از کمکت عزیزم  چه مدرسه ای هستید گلم  واینکه برای دهمم پیشنهاد میدی چه کتابایی رو ت ...

خواهش میکنم

نمونه عزیزم

من تجربیم والا نمیدونم منابع مناسب برا انسانیا چی باشه،ولی احتمالا در این رشته هم خیلی سبز پیشتازه

خواهش میکنم نمونه عزیزم من تجربیم والا نمیدونم منابع مناسب برا انسانیا چی باشه،ولی احتمالا د ...

نمونه عالیه خوشبحالت 

به نظرت شاهدم در اون حد هست؟