2777
2789
عنوان

دکتر امیرحسن محبوبی(جراح اورولوژی کودکان)

| مشاهده متن کامل بحث + 6878 بازدید | 42 پست
آره عزیزم برای باردوم عمل شد پیش دکتر محبوبی، پسرم نمیذاره چک کنم ولی ظاهرا مشکل هنوز حل نشده☹️☹️

سلام عزیزم

خوبی

بی زحمت درخواست دوستی فرستادم برات قبول کن تا بهت بتونم پیام بدم

پسر منم قراره پیش دکتر محبوبی عمل کنه

آره عزیزم برای باردوم عمل شد پیش دکتر محبوبی، پسرم نمیذاره چک کنم ولی ظاهرا مشکل هنوز حل نشده☹️☹️

الهی بگردم 🥲الان خوبه؟چک کردی ؟اوکی شده؟دفعه اول پیش کی عمل کردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم 🥲الان خوبه؟چک کردی ؟اوکی شده؟دفعه اول پیش کی عمل کردین؟

دفعه اول دکتر ناصر صادقیان، نه بچم طفلک اکی نشده ولی اذیت نیست

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
سلام عزیزم خوبی بی زحمت درخواست دوستی فرستادم برات قبول کن تا بهت بتونم پیام بدم پسر منم قراره پی ...

عزیزم همینجا بپرس من متاسفانه وقت نمیکنم.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

عزیزم معمولا افرادی که پیش دکتر محبوبی عمل کردن جواب گرفتن 

ولی شما گفتی مشکل هنوز حل نشده من یکم نگران شدم...

چون پسر منم پیش دکتر محبوبی عمل داره

دکتر چیز خاصی در مورد عملش نگفت

دفعه اول دکتر ناصر صادقیان، نه بچم طفلک اکی نشده ولی اذیت نیست

عزیزم پسرتون چند وقتشه؟

از عمل دکتر محبوبی راضی نبودین؟ گفتین مشکلش حل نشده میشه بگین چه مسئله ای هنوز داره؟

منم پسرم هایپوسپادیاسه میخواستم ببرم پیش ایشون، توصیه اش میکنین؟

عزیزم پسرتون چند وقتشه؟از عمل دکتر محبوبی راضی نبودین؟ گفتین مشکلش حل نشده میشه بگین چه مسئله ای هنو ...

پسرم ۹ سالشه، دکتر محبوبی دکتر خوبین ولی من چون دفعه دوم بود عمل میکردم درست نشد چون دکتر قبلی گند زده بود.

سلام عزیزمیه پسر ۵ ساله دارم که هیپوسپادیاس بود و ۹ ماهگی توسط دکتر محبوبی عملش کردیم ،‌خداروشکر عال ...

سلام تروخداااا پیام منو دیدی جواب بده حتماااااااا

شما پسرت قبل عمل امپول هورمونی زد؟؟ اخه دکتر محبوبی میگه سایز الت باید ۱۵ باشه. شما مال پسرت تو ۹ ماهگی ۱۵ بود یا امپول زد؟؟