2777
2789
عنوان

😭😭😭کمک

86 بازدید | 10 پست

حالم از شوهرم بهم میخوره ازش بدم میاد باز یه وقتیایی دلم میخواد کاش این اتفاقا نمیوفتاد ای کاش یکی دوسم میداشت من چرا اینقدر بدبختم حالم از خودم بهم میخوره از خودم متنفرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم چیشده؟  دوست داری یکم صحبت کنی سبک بشی

دنبال انتقامم ازش . از خدا گله دارم میگم خدا منکه هیچ بدی نکردم به کسی چرا باید این بلا بیاد سرم میگم خدا تو خدای ادمای پست فطرتی 

. مشکلم دخترامن اینارو چکار کنم برم بچه هام چی میشن بمونم خودم چی میشم

عزیزم خوندم تاپیکت رو خیلی خیلی سخته من همسر سابقم خائن بود و دختر بازی می‌کرد عذاب میکشیدم شما که رفته داماد شده فقط خدا به داد دلت برسه 

بگو باشه میمونم خونه رو که به نامت کرد حضانت بچه هاتو بگیر این شوهر هولت رو از زندگی پرت کن بیرون 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

عزیزم خوندم تاپیکت رو خیلی خیلی سخته من همسر سابقم خائن بود و دختر بازی می‌کرد عذاب میکشیدم شما که ر ...

مشکلم همینه ابجی میگه باید ضمانت بنویسی که تا اخر عمر زنم باشی و طلاق نگیری

مشکلم همینه ابجی میگه باید ضمانت بنویسی که تا اخر عمر زنم باشی و طلاق نگیری

پشتوانه مالی داری؟ 

خونوادت حمایتت میکنن؟ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

اره حمایت میکنن ولی خانوادم میگن که بچه هامو نیارم منم گیر کردم از این ور بچه هام از این ور خودم&nbs ...

وااای چقدر سخته واقعا