2777
2789
عنوان

کیا قرص اورژانسی خوردن بیان

113 بازدید | 9 پست

پریود اول بعد قرص که هیچ. 

پریود دومتون حجمش کم نشده بود؟ من با اینکه نامنظمم از تاریخ پریودی که قرص خوردم تا ماه بعدش ۲۸ روزه شدم . ولی همش دو روز بود و حجم کم از عوارضه قرصه؟

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان تاپیکتونو خوندم شما باردار شدی با قرص؟

☹️پری که نشدم هنوز تمام علایمش هم دارم بیبی هام هم مثبته صبح هم آزمایش بودم دوساعت دیگه میرم ج بگیریم احتمال خیلی زیاد باردارم ،قرص هم ۲۴ساعت بعدش خورده بودم از این اورژانسی تکی ها 

☹️پری که نشدم هنوز تمام علایمش هم دارم بیبی هام هم مثبته صبح هم آزمایش بودم دوساعت دیگه میرم ج بگیری ...

احتمال زیاد بارداری عزیزم. یعنی بعد دو هفته از رابطه بی بی چکت مثبت شد!؟ چه زود شاید از قبل باردار بودی

احتمال زیاد بارداری عزیزم. یعنی بعد دو هفته از رابطه بی بی چکت مثبت شد!؟ چه زود

😑😑خودم هنوز  تو خماریم، اصلا فکرشو نمی‌کردم با قرص حامله بشم ، قبلا قرص می‌خوردم چهار روز بعدش پری میشدم این سری یه عالمه علامت داشتم شک کردم ،از قبلش نبودم دو روز قبلش برای کبدم سونو کل شکم دادم

قرص های اورژانسی خیلی عوارض داره  در سال دوبار بیشتر نباید بخوری  اره خیلی بهم میریزه پر ...

اره من تنبلی تخمدان دارم.

الان موندم حامله ام یا نیستم چون پریود دومم دو روز بود با حجم کم. 

۷ مرداد رابطه داشتم البته اینبار قرص نخوردم با کان بود. ماه قبلش خورده بودم که پریود شدم.

۱۸ پریود شدم دو روز.پریود دوم بود بعد قرص درحالیکه تاریخ پریودم بالای ۲۰ بود چون نامنظمم 

۲۹ مرداد سونو داخلی دادم اندومترم ۶ بود ساک هم نداشتم 

بتا هم همون روز دادم منفی بود

😑😑خودم هنوز  تو خماریم، اصلا فکرشو نمی‌کردم با قرص حامله بشم ، قبلا قرص می‌خوردم چهار روز بعد ...

خب تاثیر این قرصها عزیزم میاد پایین. یا دیر خوردی یا تخمک گذاریت بوده سریع گرفته. یا وزنت بالاس