2821
2789

میگم بچه های شما رفتن پیش دبستانی چیا یاد گرفت ؟ 

من پسرم امسال تازه داره میره پیش دبستانی ثبت نامش کردم می خوام بدونم‌چیا نشونشون میدن اصلا تاثیری داره چیزی یاد میگیرن

بچه ها ی شما چی یاد گرفتن ؟

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چی خریدی برا براش منظورم کوله و ظرف غذا قمقمه این چیزا 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

پسر من چیزخاصی یاد نگرفت حتی سمارش اعداد هم یاد نگرفت.البته بستگی به مربیشون داره

عه واقعا 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
پسر من چیزخاصی یاد نگرفت حتی سمارش اعداد هم یاد نگرفت.البته بستگی به مربیشون داره

چرا تو خونه یاد ندادی خواهر زادم امسال می‌ره پیش خودش تا صد میشمره 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

همین تو محیطی مثل کلاس بودن یاد می گیره 

کار با دست یاد می گیره 

مداد تو دست گرفتن یاد می گیره 

دوست پیدا کردن و همکاری با بچه های دیگه رو یاد می گیره 

یاد می گیره برای نیم ساعت بتونه رو یه صندلی بشینه 

تمرکز رو یه کار به خصوص یاد می گیره 

بتونه مداد تو دستش کنترل کنه و خط ههای خاص بکشه که بعدها برای دبستان و مشق نوشتن خیلی به کارش میاد!،

یا ارحم الراحمین
چی خریدی برا براش منظورم کوله و ظرف غذا قمقمه این چیزا 

یه لیست دادن بخریم هنوز نخریدیم گذاشتیم سر ماه بهریم انقد زیاده با خدا هرچی فک کنی هست مداد شمعی رنگ انگشتی گواش گل سفال برگه آچار پوشه دکمه دار پوشه کلر بوک این چیزا بازم هست ولی یادم نمیاد اها چشم عروسک قمقمه ظرف غذا 

همین تو محیطی مثل کلاس بودن یاد می گیره  کار با دست یاد می گیره  مداد تو دست گرفتن یاد م ...

یعنی حروف الفبا نشون نمیدن ؟ 

یا رنگارو ؟ 

پسر من رنگارو کم بلده 

دختر من پارسال پیش بود  خیلی خوب بود تقریبا کلی چیز یاد گرفت از همه چی مهمتر تو کلاس نشستن یاد ...

حروف الفبا نشونشون دادن 

یا رنگارو؟ 

یه لیست دادن بخریم هنوز نخریدیم گذاشتیم سر ماه بهریم انقد زیاده با خدا هرچی فک کنی هست مداد شمعی رنگ ...

فکر نمیکنن شاید بعضیا نتونن بخرن

بازم دلم گرفته....گریم اختیاری نیست......💔

یه لیست دادن بخریم هنوز نخریدیم گذاشتیم سر ماه بهریم انقد زیاده با خدا هرچی فک کنی هست مداد شمعی رنگ ...

من به ابجیم گفتم کوله پشتی و ظرف غذا و قمقمه تراش رومیزی اون ماه خرید بقیه چیزا هم همون نزدیک مهر آخه امسال شوهرش متاسفانه مریض و بیکار شده دستش خالیه 

چن تا سوره،دعای فرج،اسامی امام ها یکم اطلاعات دینی

سیاره ها

حروف الفبا

شمارش اعداد خوندن و نوشتن

روخوانی

.....

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫