2777
2789
عنوان

بچه من سال دیگه میره پیش 😶

181 بازدید | 21 پست

بچه خواهرم امسال داره میره وکلی پول لوازم تحریر داده. من دیدم وحشت کردم ما گصع مالی مون زیاد خوب نیست 

میتونم از. امسال آروم ار م براش بگیرم که بهمون فشار نیاد 

قدیمی نمیشه؟ 

چیا رو بگیرم؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

آره بنظر من خوبه قدیمی فک نکنم آخه تراش. و این چیزا جدید و قدیم ندارن

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

نه قدیمی نمیشه... چند تا دفتر بگیر دفتر نقاشی... کاغذ رنگی بگیر مداد رنگی و جامدادی بگیر مداد پاک کن تراش 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لبست ش رو از خواهرت بگیر خب!

ممکنه ی چیزی بگیری اصلا اون مدرسه هم نخواد

ولی مداد رنگی دفتر مداد کوله این چیزا خراب نمیشه و لازمه

ولی مثلا من چسب خریدم ک تا سال دیگه نمیمونه یا کاغذ رنگی چشم عروسک خمیربازی کلر بوک  .. اینا رو شاید مدرسه دیگه نخواد..حدود ی تومن میشه وسایلش

دفتر نقاشی 

کاغذ رنگی 

مقوا رنگی 

قیچی کوچیک

خمیر بازی

مداد شمعی 

مداد و پاکن و تراش

چسب ماتیکی 

گواش

روپوش برای اینکه موقع کار با گواش لباسشون رنگی نشه 

دستمال کاغذی 

سفره یه بار مصرف 

مداد رنگی ۱۲ تایی

۱۰۰ برگه آ۴

یا ارحم الراحمین

نه بابا قدیمی چیه الان ۱۰۰ سال وسایل مهدکودک همینا هستن.مداد،پاستل،خمیر و اینا رو آریا بگیر براش.مگر اینکه مهدکودک از این الکی گیرا باشه برند خاصی رو بخواد معرفی کنه وگرنه اکثرا آریا رو میگن.فقط مداد رنگی ومداد سیاه رو از این سه گوشه ها بگیر که بچه راحت باشه معمولا هم میگن سه گوشه بگیرید 

آره کم کم بگیر طوریش نمیشه برای مدرسه هم خیلیاشو استفاده می کنه

لیست وسایل بچه خواهرتو بگیر تقریبا همه جا شبیه هستن.

کیف و ظرف غذا و خوراکی و قمقمه

مداد و مدادرنگی و دفتر نقاشی و کاغذ آ4 و کاغذ رنگی و چسب و قیچی و وسایل کاردستی

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!