2777
2789

واسه رهن خونه حدود سی چهل میلیون کم‌داریم شوهرم به صاحب خونه گفت دوماه دیگه بهت میدم دوماه دیگه این‌پول میاد دست من و شوهرم رو حساب اون‌پول اینو گفت.اما من اصلا اصلا راضی نیستم کمکش کنم اون حتی کوچکترین نیازهای منم برطرف نمیکنه اگه خودم نداشتم الان حتی یه دست لباس نو و درست حسابی واسه پوشیدن نداشتم هرچی لازم داشته باشم خودم واسه خودم میخرم به اون بگم نمیخره معتقده زن زندگی زنیه که کهنه بپوشه تو سری بخوره حرف نزنه.خلاصه که با این اوصاف دلم نمیخواد بهش پول بدم اما نمیدونم چی بهش بگم و چجوری بگم‌ دوس ندارم بهت کمک کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالتوبذار کنار سوارش کنی دیگ کارتمومه نذار دیگ بیشترازاین پروشه راحته راحت بگو من پولم رو لازم دارم میخوام طلابخرم یاهرچی دیگ شریک زندگیته راحت باش

پسرم بهترین هدیه ی خدابوده برام مرسی خدایا

مثل خودش بگو

همونجور که پولی به تو نمیده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چه عجیب 

خوب پول پیش رو صاحبخونه امضا و پشت نویسی کنه به شخص شما تحویل میده 

اینطوری چی بازم نمیدی !

من چون خودم کل کارت پولام و ...دست دو تاییمون هست و کلا پول من و تو نمیکنم درکی ندارم از این موضوع 

ولی باز بسنج خوب الان بلند بشی اسباب کشی کنی جای دیگه پول داری !اسایش داری !

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

منم دوشبه ازنفس تنگی نمیخوابم اونقدرسرپول حرص خوردم باپول خودم نمیزاره برم خصوصی زایمان کنم میگه برودولتی .....‌عجب گیری افتادیماااااازدست این مردااختیارپول خودمونم نداریم اه ‌....بنظرم توام بهترشوهرتومیشناسی مثلامن پولموخرج کنم اونقدرلجبازه شایدواس دیدن بچمم نیادبیمارستان مجبورم برم دولتی توام وضعوبسنج بخاطرپول زندکیتوخراب نکن