2777
2789

اول بگم که جز زبان مشاوره تحصیلی برای رشته های ریاضی و تجربی داریم همچنین تدریس دروس کنکوری 🥰😇

کلاس های انگلیسی برای تمامی سنین کودکان از ۴ سال و بزرگسالان🤓

همراه مدرک✌️

در تمامی سطوح مبتدی و آیلتس و تافل😵‍💫

جلسه اول رایگان کاملا تضمینی فقط هدف و بازه زمانی مشخص کنید😉

کلاس های فرانسوی فعلا برای مبتدی ها برگزار می شود با هزینه جلسه ای ۷۰ 🙃

هزینه کلاس های زبان انگلیسی جلسه ای ۵۰ تومن 😄

ترمی ۴۵۰ تومن 🙂

با استاد بیشتر از ۷ سال سابقه 😍

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

کلاس زبان چن سال طول میکشه ک مدرک بگیرن

از صفر صفر؟

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله صفر صفر 

خب ببین جانم به صورت عادی کلاس ها برگزار بشه با روش خودن دو ساله 

ولی اگه نه دوره ی فشرده بخواین خیلیی کمتررر

البته بچه نباشه اگه ولی خب برای بچه ها ۳ سال تا ۴ جانم تا کامل کامل جا بیوفته و به سطح صبحت کردن کامل و همون مدرک برسن