2777
2789

وتوی تباه همچنان منتظری آهت اونارو بگیره...

چه روزا وشبایی که بخاطر اذیتاشون نابود شدن

جوونیت رفت...

روانی شدی و اعصابت داغون....

اونوقت اونا خوشبخت و شادن

این چوب خدا کجاست گم شده نکنه

اصفهان نصف جهان...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا میخواست کاری کنه تا الان کرده بود...دوازده ساله

چیکلر داری که اونا مثلا تاوان پس بدن

خداوکیلی با تاوان دادن اونا جوونی تو برمیگرده؟نه چیزی ک از دست دادی برمیگرده؟ نه

همه چیز مثل قبل میشه؟ نه.

الان تو فکر میکنی دلت خنک میشه اولشم شاید بشه ولی بعدش باز به پوچی میرسی ....

تاوان دادن یا ندادن اونا هیچ تغییری تو زندگی تو ایجاد نمیکنه حقیقتا

دیگه کی میخواد بزنه هرروزم پیشرفت میکنن خوشبخت وپولدار تر از دیروز 

وا خوبی تاپیک قبلیتم بودم.خودمم وضعم مث آپلود مادرشوهرم وبرادرشوهرم چه کار ها که نکردن نگممممم برات درازه فقط این حد که باعث شدن بچه دوماهم سقط شده دوبار دادگاه رفتم برگشتم سر زندگی کوفتیم.اما خدا خودش مادرشوهر مو از زمین محوش کرد شوهرم بی حامی وبدونی رییس افتاد دستم.عوض سالها عذاب برادرشوهرمو با سیاست ودور کردن برادر و...دادم.هموناییی که شوهرم جونش براش میرف شد دشمنش.اولا شوهرتون دستت بگیر بعد همه چی خودش درس میشه ومیره جلو

کاربری دست دونفر
چیکلر داری که اونا مثلا تاوان پس بدن خداوکیلی با تاوان دادن اونا جوونی تو برمیگرده؟نه چیزی ک از دست ...

چرا می‌کنه حقیقتا.دیدن عوض ذجر ها وعذاب  که دادنت دل ادمو خنک می‌کنه.چه انتقام بگیری نگیری اون قلب اون آدم مث اول نمیشه اما درداش تسکین پیدا میکنع

کاربری دست دونفر
وا خوبی تاپیک قبلیتم بودم.خودمم وضعم مث آپلود مادرشوهرم وبرادرشوهرم چه کار ها که نکردن نگممممم برات ...

ان شاالله مادرشوهر منم از روی زمین محو بشه راحت بشیم

اگر شیطان اعظم نباشه بره بدرک بقیشون عددی نیستن دمشونو قیچی میکنم

اصفهان نصف جهان...

ان شاالله مادرشوهر منم از روی زمین محو بشه راحت بشیم اگر شیطان اعظم نباشه بره بدرک بقیشون عددی نیست ...

محو شدنش یا نشدن دست منو تو نیس.شنیدی میگن درخت از درونش کرم میخوره!!!!/با سیاست باش زبون همشون بفهم قلقشونو بفهم برو جلو

کاربری دست دونفر
محو شدنش یا نشدن دست منو تو نیس.شنیدی میگن درخت از درونش کرم میخوره!!!!/با سیاست باش زبون همشون بفهم ...

اینا قلقشون پوله

مادرش که انتظار داره یسره پول بدیم بهش

رفتنی ام دست پر بریم

خودمونم بقیه ماه با یه بچه ازگشنگی بمیریم

اصفهان نصف جهان...