2777
2789
عنوان

بیاین دردو دل

201 بازدید | 27 پست

من همونم ک تو‌دوران عقد بودم و شوهرم تو سایتهای شرطبندی بود اگ یادتون باشه

ک چقدر دروغ گفت و اذیت شدیم ک نره سمت بازی ..

خیلی بی اعتمادم نسبت بهش هرچند سه ماه فک کنم دیگ بازی نکرد

دوباره پریزوزا دو میلیون دادم برای دندونش بره دندونپزشک ک گف جلسم افتاد روز دیگ و اون دومیلیون نبود و هزارتا دروغ گف باز...

من خیلی غر میزنم و گیر میدم بهش 

اما میگه تقصیر خودته

منم  انقدر این مدت اذیت شدم ک ب یک زن غرغرو تبدیل شدم

هرچند متوجه شدم بیش فعاله و خیلی کارا بزنه ب سرش انجام میده از خانوادش متنفرم ک با دروغ اومدن جلو

خسته شدم هرروز بحث و دعوا حرمتی نمونده دیگ

فک کنم بهتره باشه تموم کنم این رابطه رو

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

فک کنم کسی داستان زندگی منو بفهمه فک‌کنه خرم

اما من موندم ک درست کنم زندگیو

اما  درست نشد😔

امشبم کلی دعوامون شد ک مقصر دروغام تویی باید زندگیو درست کنیم اما من دیگ دلسرد شدم

کلا خودشو مقصر نمیدونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ پروعه 

خودت پروش میکنی بنظرم ک زبونش دراز باش و مقصر بدونه شمارو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چ پروعه  خودت پروش میکنی بنظرم ک زبونش دراز باش و مقصر بدونه شمارو

دقیقا امشب گفتمش مقصر منم ک هی کوتاه اومدم

هرچند خانوادم دیگ مخالفن میگن فقط طلاق

خودمم با اینکه مخالف طلاقم‌و سختمه دارم راضی میشم 

دقیقا امشب گفتمش مقصر منم ک هی کوتاه اومدم هرچند خانوادم دیگ مخالفن میگن فقط طلاق خودمم با اینک ...

قشنگ بسنج

واقعا سودی برات ندار این ادم

مگ چقدر قراره زندگی کنیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

قشنگ بسنج واقعا سودی برات ندار این ادم مگ چقدر قراره زندگی کنیم

میدونم همین الانم فقط دارم اشک میریزم حتی میدونم ادامه این زندگی فقط خرابتر میشه

اما از طلاق خیلی میترسم مشکلم اینه

نمیدونم بعدش چی قراره بشه🥲

میدونم همین الانم فقط دارم اشک میریزم حتی میدونم ادامه این زندگی فقط خرابتر میشه اما از طلاق خیلی م ...

برات بهترینا رو میخام 

خوب فکراتو بکن 

پشتوانه داری قطعا

خوب این دوره برای شناخته دیگه اگه میدونید به دردت نمیخوره خانواده هم که حمایت میکنن چرا تحمل میکنی؟

چون طلاقو دوس ندارم گفتم شاید درست شد همه چی 

همه ادما ک بدون ایراد نیستن

الان میبینم ک دیگ واقعا دارم نابود میشم