2777
2789
عنوان

از خونم دعا پیدا کردم

507 بازدید | 16 پست

سلام خانما من دیروز اساس کشی داشتم وفتی داشتم کشوهای اجاق گازمو خالی میکردم ی کاغذ پیدا کردم ک دعا بود ی سری عدد و کوه و اینا کشیده شده بود اسم خودم و شوهرمم بود کسی سر در میاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلسمه..برو دسشوی بندازش تو توالت خودت و شوهرت معذرت میخوام ادرار کنین روش باطل میشه..

من همون اول مادرم دید داشت تو حموم وسیله میشست برد انداخت تو اب من فقط ی عکس گرفتم ک ب یکی ببرم نشون بدم

وا چ جلو چشمم گذاشته بوده

والا من تاحالا ندیده بودم داخل کشوها تو کابینتی پهن کرده بودم روشم کلی چیز چیده بودم هرسری ک میخاستم تمیز کنم فقط وسایلو در میاوردم اینسری دیگ اومدم همه چیو کشیدم بیرون یهو ی کاغذ افتاد ک تا شده بود اول فک کردم دستور پختی چیزیه بازش کردم حتی از دیدنشم بدنم یخ کرد