2777
2789
عنوان

این خیالپردازی نابهنجاره؟

428 بازدید | 39 پست

سلام من به صورت اتفاقی درباره خیالپردازی نابهنجار شنیدم و نمیدونم درست فهمیدم یا نه ولی من شبا قبل خواب خیالپردازی میکنم انقدر خیالپردازی میکنم که خوابم ببره ( همیشه هم درباره یه چیز خیالپردازی نمیکنم هر دفعه یه چیزی😂) در طول روز خیلی کم پیش میاد ولی وقتی که آهنگ گوش میدم خیلی خیالپردازی میکنم یا بعضی وقتا خیلی  دلم میخواد تو رویاهام زندگی کنم و وقتی خیالپردازی میکنم واقعا یا گریم میگیره یا میخندم و هیجانی میشم ولی خب همیمطور که گفتم اکثر اوقات شبا اینطوریم و بعضی وقتا واقعا این زندگی الانمو با اینکه همه چیو خوب میبینم نمبخوام هر دفعه انگار یه زندگی و رویای جدید میخوام انگار حس میکنم این غیر طبیعیه با اینکه ازش لذت میبیرم و جالبه که خوابام هم مثل یه فیلم و خیالپردازی بی نقصه و میتونم کنترل کنم 😐

خب حالا این نوع خیالپردازیها مضرن یا بی ضرر؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از واقعیت دور میشی

یه وقت به خودت میای میبینی زندگیتو الکی الکی گذروندی

ولی خلاقیت خوبی داری

بنظرم بیا این خلاقیتتو هدفمند ازش استفاده کن

مثلا کلاس نویسندگی ثبت نام کن و قواعد داستان نویسی رو یاد بگیر و داستان بنویس

داستاناتم میتونی اینجا یا تو وبلاگی یا هرجای دیگه منتشر کنی

منم شبا واسه این که بتونم بخوابم خیال پردازی میکنم، چون اگر بخوام به مسایل زندگی خودم فکر کنم خوابم نمی بره و بیشتر اضطراب و بیخوابی سراغم میاد ، مثلا خودم رو تو نقش یه بازیگر تو سریال مورد علاقم میزارم و اون جوری که دوست دارم داستانش رو می‌سازم 

بله اختلاله Maladaptive daydreaming اسمشه 

چیز بدیه؟ یا چندان تاثیری تو زندگی نداره؟ منظورم تاثیر مخربه 

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

چیز بدیه؟ یا چندان تاثیری تو زندگی نداره؟ منظورم تاثیر مخربه  

به مرور زمان شما نسبت به خواسته ها و اهدافت با این افکار ارضا میشی و توی دنیای واقعی تلاشی براش نمیکنی 

عوارضش افسردگی و گوشه نشینی دوری از جمع و عقب افتادن از زندگی و عدم پیشرفته

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

من نوجوون بودم اینجوری بودم

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!