2777
2789

من چندوقته میزارم واسه ت ن گ شدن...بعدیساعت ک خارجش میکنم خیلی کوچیک نشده انگار...بایدخیلی کوچیک یشه وجذب بشه یانه؟؟؟

هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا موثره؟تو عفونت و خوش بو شدن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مگه زایمان و اینا کردی که میخوای تنگ شه😐

زایمان کردم..گشاد هم نیست ولی دوس داشتم مثل اوایل ازدواجم بشه..خیلیم اثرداشته تاالان

هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم
زایمان کردم..گشاد هم نیست ولی دوس داشتم مثل اوایل ازدواجم بشه..خیلیم اثرداشته تاالان

عزیزم واژن خودش خاصیت کشسانی داره و به حالت اول برمیگرده چیزی به اسم گشاد شدن نیس احتمالا عضلات کف لگنتون شل شده که راهکارش هم شیاف نیس به ماما میگفت یه نفر بوده گذاشته لجن بسته اونجا و عفونت😑 نکنید 

My body is a work of art he eaten this van Gogh 🎨🗿
امیدوارم بعدش دچار عفونت نشی من یکبار گذاشتم بعدش قارچ گرفتم 

عه جدی شایدازجای خوب نگرفتی...بسته بندی داشت یافله ای؟

واقعا موثره؟تو عفونت و خوش بو شدن

من واسه تنگ شدن اثرداشته خیلی...عفونت نداشتم ولی ترشح گاهی وقتا داشتم دیگع ندارم