2777
2789
عنوان

دعوا با همسر. لطفا گزارش نزنید

464 بازدید | 29 پست

دو روز پیش تاپیک زدم ترکید 

کلا با افغان ها مشکل داره 

داشتیم میرفتیم خونه خواهرم یه افغان جلوی راه مونده بود هنزفری  گوشش بود من دو بار گفتم آقا ببخشید میرین کنار من رد شم ولی نشنید

شوهرم هولش داد البته نه هول شدید 

اونم گفت چته آقا ؟؟

بعد با هم درگیر شدن و ملت جداشون کردن

شوهرم داد و بیداد کرد که شماها 💩 توی ایران و ...

من گفتم چرا اینطوری کردی 

با منم کلی دعوا کرد که تو طرف اونو گرفتی و تو خیابون کلی سر من داد زد مردم همه داشتن نگاه میکردن

بعدش رفتیم خونه آبجیم اونجا هم باز منو دعوا کرد و با لحن بدی جلوی خواهرم کلی گله کرد که زنم طرف افغان گرفته و از بدی های حضور اونا گفت و... خواهرم هم گفت خب افغان هم گناهی نداره و ... که شوهرم با خواهرم هم با لحن تند صحبت کرد و از موضع خودش کوتاه نیومد

الانم دو روزه قهریم 

دو سه بار غیرمستقیم خواست آشتی کنه اما من آشتی نکردم

چون هم تو خیابون خیلی بد داد زد و آبروم رو برد هم تو خونه خواهرم، طوری که خواهرم بغض کرد 

دلم ازش پره ولی میدونم چون دو سه بار قدم برداشته برای آشتی و من آشتی نکردم دیگه نمیاد سمتم 

حالا دیگه نمیخواد آنقدر روشنفکر بشین طرف افغان ها رو بگیرید روبروی شوهر وایسید اگه بدونی چکار دارن ب ...

چیکارکردن؟؟؟

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا دیگه نمیخواد آنقدر روشنفکر بشین طرف افغان ها رو بگیرید روبروی شوهر وایسید اگه بدونی چکار دارن ب ...

من کاری به افغان ندارم 

شوهرم نباید توی خیابون و خونه خواهرم اون طوری می‌کرد 

کلا گفتم چرا درگیر شده 

عزیزم میبینی عصبی شده و مخصوصاً مهمون هستید دارید میرید جایی ،من باشم یا به شوهرم حق میدم و دل به دلش میدم یا اگه ببینم حق با اون نیست فقط  سکوت میکنم تا آروم بشه و بعد میرم مهمونی 

عزیزم میبینی عصبی شده و مخصوصاً مهمون هستید دارید میرید جایی ،من باشم یا به شوهرم حق میدم و دل به دل ...

کلا روانی شده بود 

من سکوت بودم داد میزد چرا اینقدر آروم راه میای 😶😶

کلا روانی شده بود  من سکوت بودم داد میزد چرا اینقدر آروم راه میای 😶😶

حالا که شده دیگه اومد سمتت آشتی میکردی ، یا خودت برو سمتش هر طور که بلدی و صلاح میدونی آشتی کن آخر باید آشتی کنین دیگه نزار طولانی بشه چاره چیه خواهر 😅

گلم حق با شماست همسرتون اولا نباید سرتون داد می زد و ب خواهرتون بی احترامی می کردن ثانیا از همسرتون بپرسید اگر یک اروپایی یایک نفر از کشور دیگ مثلا آمریکا ان کارا رو می کرد بازم باهاش این برخورد داشت افغانی ها هم مثله مردم دیگ اگ چاره ای داشتن مهاجرت نمی کردن ک اینجوری بهشون بی احترامی بشه و از خیلی از حقوق خودشون محروم بشن حتما ناچار بودن اونام مثله ما انسان و حق و حقوقی برای خودشون دارن