2777
2789

امروز روضه بود خونه مامانبزرگم حلوا برم بعد مامانم گفت ببر دم در چون زیاد اومده بودن بنظر کم بود گفت نزاری زیاد بردارن بگو به اندازه بردارید به همه برسه منم یکم کم دارم انگار نفر اول که اومد برداره گفتم ببخشید شرمنده کمه به اندازه بردارید به همه برسه خانومه ام بهش بر خورد گفت طلا که نیست بعد رفت بیرون گفت حلواشم اصلا خوب نیست پرت کرد تو جوب 😐😐من میگم کارم بد بوده از دهن نفر اول گرفتم؟ اخه بعدش دیگ انقد ترسیدم اندازه یه بشقاب بزرگ برمیداشتن هیچی نگفتم بهشون 🙁خیلی حرفم بد بود؟ با لحن اروم گفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نذری برا سیر کردن نیست واسه تبرکه اینو باید بدونن 

اول وایمیستادی ببینی چقدر برمیداره بعد اینو میگفتی😐

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
نفر اولو نباید میگفتی  خدایی کلا نباید اصن میگفتی  من که اصلا روم نمیشد 🚶🏻‍♀️

بخدا قسم اندازه یه بشقاب برمیدارن عزیزم شما ندیدی بعدم وقتی هی تاکید میکنن چیکارکنم منم با کلی ترسو لرز گفتم 

نذری برا سیر کردن نیست واسه تبرکه اینو باید بدونن  اول وایمیستادی ببینی چقدر برمیداره بعد اینو ...

من کارم بد بود؟ اخه دیدم همه اندازه یه بشقاب برمیدارن تاکیدم کرده بودم چمدونم منظور بدی نداشتم منک نمدونستم اون چه ادمیه 

بله کار مادرتونم زشته یعنی خود مردم نمیدونن چقد باید بردارن؟ وقتی کافی نبود اصلا پخش نمیکردین توهین ...

عزیزم کافی بود زیادم اومد اما وقتی بعضیا اندازه یه بشقاب برمیدارن باعت میشه به بقیه نرسه ندیدین حلوا چجوری ورمیدارن یا طرف شما اونجوری نمیکنن؟

من کارم بد بود؟ اخه دیدم همه اندازه یه بشقاب برمیدارن تاکیدم کرده بودم چمدونم منظور بدی نداشتم منک ن ...

نه خب به من کسی بگه به اندازه بردار بهم برنمیخوره حداقل نذریو نمیندازم تو جوب😐

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
نه خب به من کسی بگه به اندازه بردار بهم برنمیخوره حداقل نذریو نمیندازم تو جوب😐

چی بگم میگم کاش حداقل برنمیداشتی تو که میخاستی بندازی تو جوب میزاشتی سر جاش بخدا با لحن بدی نگفتم گفتن بگو به اندازه بردارین، 🙁

بخدا قسم اندازه یه بشقاب برمیدارن عزیزم شما ندیدی بعدم وقتی هی تاکید میکنن چیکارکنم منم با کلی ترسو ...

درسته ولی بابد میزاشتی وقتی برداشت که ببینی زیاد برداشته یا کم 

الان هم بیخیال  دیگ خودتو اذیت نکن