2777
2789

از ۲۳ ماه پیش بستریم بخاطر چسبندگی رحمم که اول شهریور ختم بارداری دادن تو ۳۴ هفتگی پسرمو بدنیا آوردن، با هزار بدبختی و نذر ،که سر عمل نمیرم ،الانم پسرم ۱۳ روز تو ان آی سیو بستری هست، شیر نمیخوره کم میخوره ،دکتر هم مرخص نمی کنه، هر روز هم دکتر میاد یه جور به من استرس میده و میره .سه روز پیش آمد گفت سر عمل، اکسیژن به مغز نوزادت ترسیده ،احتمال داره در آینده دچار یه سری مشکلات بشه ،مثلا راه نتونه بره ،یا تو تکلم .....خلاصه ته دلمو خالی کردن 😭الانم دیگه خسته شدم از محیط بیمارستان. 

اگر میشه برای پسرم دعا کنید که روند رشد و تکاملش به نحو احسنت پیش بره

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

الهی هر دوتون صحیح و سالم برگردین خونه و بزرگ شدنو موفقیت پسرتو ببینی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

عزیزم ان شاءالله که بچت هیج مشکلی نداشته باشه به امید خدا🙏🙏

واقعا درک میکنم منم حدود دوماه تو بارداری بستری بودم تو شهر غریب تو اوج کرونا واقعا اذیت شدم 😥

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاا.. که هیچی نیست دکتر هارو ول کن هیچکدوم از پیش بینی هاشون درست از آب در نمیاد 

انشاا.. عزیزم سالم بغلش می‌کنی و میای خونت 

و قدمش برات مبارک

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
الهی هر دوتون صحیح و سالم برگردین خونه و بزرگ شدنو موفقیت پسرتو ببینی

الهی عامین .به خدا روزی هزار بار میگم خدا تو بزرگی ،منو با بچه امتحان نکن ،نمیتونم .

سلام عزیزم من سفره صلوات دارم برات صلوات هدیه میدم به حضرت علی اصغر که هروقت اسمش میاد قسمش میاد دیگ محاله رد بشه...که  تن خودتو فرزندتو سالم کنه و به زودی برگردی خونه فرزند عزیزتو بزرگ کنی..اصلا نگران نباش استرس نکش بیمارستان همینجوره..من میدونم تو قوی هستی و اینم تموم میشه برمیگردید خونه..پسرگلتم هیچیش نمیشه..الهی آمین.آمین گوهاش صلوات بدن..مرغ های آمین برآورده میکنند انشاالله

وای بی نهایت درکت میکنم یک هفته قبل زایمانم منو بستری کردن بخاطر فشار خون خوبم شده بودم ولی بازم ترخیص نمیکردن خیلی از نظر روحی خراب بودم خودمو کشتم ترخیص نکردن میگفتن خطرناکه حالا فشار خونم کنترل شد انقباض لعنتی اومد سراغم دستگاهم نشون داد انقباضو دیگ اصلا ولم نمیکردن دو شب بیمارستان بودم دوشب از بدترین روزای عمرم یادمه یه خانم کیسه ابش سوراخ شده بود ۳۳هفته بستری بود قرار بود دو هفته دیگ بمونه بعد زایمان کنه وقتی من داشتم مرخص میشدم داشت گریه میکرد دلش واسه خونه تنگ شده بود

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
انشاا.. که هیچی نیست دکتر هارو ول کن هیچکدوم از پیش بینی هاشون درست از آب در نمیاد  انشاا.. عز ...

باور میکنی هیچ چیزی با پیش بینی من برای زایمانم پیش نرفت .حالا اون هیچی این دکتر ها ام که ته راه رو همیشه میبینن.

فقط خدا معجزه کنه 

وای بی نهایت درکت میکنم یک هفته قبل زایمانم منو بستری کردن بخاطر فشار خون خوبم شده بودم ولی بازم ترخ ...

دلتنگی برای خونه ،بدترین شرایط حال .

دلتنگی برای کنار بچه های دیگم 

باور میکنی هیچ چیزی با پیش بینی من برای زایمانم پیش نرفت .حالا اون هیچی این دکتر ها ام که ته راه رو ...

دکتر بمن کیست آندومتریوز یک و نیم سانتی رو گفت بنویسم عمل😐

خیر سرش دوره هاش رو تو آمریکا دیده 

گفتم مگه اینقدری رو عمل میکنن برگشت گفت میخوای دارو بنویسم😐

گفتم بنویس😣

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
شیرخودت و نمیدی ؟؟ بچه های نارس با شیرمادر زودتر تقویت میشن مخصوصا فکشون بچه منم ۳۶ اومد گفتن تا یاد ...

خواهر شیر ندارم، شیر خشک میدم .

دکتر ۴۰ سی سی تجویز کرده ،اول پسرم ۱۰ تا میخورد ،کم کم با تمرین رسوندمش به سی ،ولی دکتر میگه باید ۴۰ تا رو بخوره .