2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من یه سری سوال دارم خود ایین نامه من چند تاشو سر سری نگاه کردم برای ۱۴۰۰هست یکی بهم داد گفت قبول شدم با همینا یکی ازشون اومده برام من خیلی اعتماد نکردم خدم رفتم ازمون دادم اومدم گفتم بزار نگاه کنم ببینم از اینا اومد یا نه  (من خودم تست کار کردم به اینا اعتماد نکردم سر سری چند تای اول رو نگاه کردم) اومدم دیدم ازمون ۱۹برام اومده اون بنده خدا هم ازمون ۱۲براش اومده بوده حالا خواستید آیدی بزارید براتون بفرستم بخونید توکل به خدا سایت راننده شو رو هم حتما تست هاش رو کار کنید عالین و مخصوصا تابلو ها

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

سلام من یه سری سوال دارم خود ایین نامه من چند تاشو سر سری نگاه کردم برای ۱۴۰۰هست یکی بهم داد گفت قبو ...

ممنون گلم 

بیا خصوصی شماره ایتامو برات بفرستم 

سوالا رو برام بفرستی 

ممنونعزیزم 🌹🤗😊

میذارید آیدی رو عزیزم؟  بعد یعنی سوال های 1402 هم هست؟

ما اموزشگاه ازمون گرفت کارتکس داشتن بله امسال ازمون دادم بعضیا میگن ۳۰تا کارتکس هست بعضیا میگن ۲۰تا دقیق نمیدونم... ولی من این ۲۰تایی رو دارم و دقیقا ازشون اومده بود ولی تابلو هارو حتما حتما جداگانه بخونید چون من تضمین نمیکنم خدایی نکرده مدیون بشم

ممنون گلم  بیا خصوصی شماره ایتامو برات بفرستم  سوالا رو برام بفرستی  ممنونعزیزم 🌹 

...

ایتاSjshsv

از نی نی سایت زیاد سر در نمیارم 

آیدی ایتام رو گذاشتم