2777
2789

هرکی گرفته شنیدم خیلی خوب بوده براش من نگرفتم خجالت کشیدم 

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلی خوب بود کلی کمکم کرد ماساژ میداد کیسه آب گرم برام گذاشت ی سری،نقاط حساس رو ک باعث میشه دهانه رحم باز بشه رو ماساژ میداد ،سال ۹۷ ۲۰۰ گرفت بیمارستان دولتی بودم ،بعد زایمان هم کمک کرد برای شیردهی

خیییلی خوب بود کلی کمکم کرد ماساژ میداد کیسه آب گرم برام گذاشت ی سری،نقاط حساس رو ک باعث میشه دهانه ...

نقاط حساس ینی کجااا.

جاهایی ک آدم خجالت بکشه؟

من بارداری اولمه ی خورده سخته برام😬

نقاط حساس ینی کجااا. جاهایی ک آدم خجالت بکشه؟ من بارداری اولمه ی خورده سخته برام😬

نه مثلا کف دستم بود یا کمرم بود ،خجالت نداره ک حدقل اینکه ماما بگیری بهتر ازاینه هر ی دیقه ی نفر بخواد معاینه کنه اول تا آخر فقط یکیه ،

نه مثلا کف دستم بود یا کمرم بود ،خجالت نداره ک حدقل اینکه ماما بگیری بهتر ازاینه هر ی دیقه ی نفر بخو ...

اها درست.

بعد واقعا پشیمون نشدین؟ینی ب نظرتون طبیعی خوب بود؟

اها درست. بعد واقعا پشیمون نشدین؟ینی ب نظرتون طبیعی خوب بود؟

بستگی ب آستانه درد و شرایط بدنی خودت داره من میگم اول اگ بتونی سزارین بعد طبیعی اونم با ماما همراه و دکتر خوب ک حسابی بخیه بزنه 

سلام بانووووو 

من تجربشو داااارم یه تجربه عالی قشنگ و خوب با خانم بخبودی عزیزم و ماما همراشون عااالی بود طب فشاری یه نقاطی رو فشار میدادن برای کم شدن درد تو اب بردن منو تو وان دردام انقدر کم شد که تا لحظه های آخر تو اب بودم بگذریم از ورزش و رقص و ماساژ 

خدا ازشون راضی باشه من که راضی بودم.😄

۴۴۳۵۳۵۵۰مرکز رویان مهر