2777
2789
عنوان

تفکر اروپایی خانواده من☕️

430 بازدید | 23 پست

خواهر من ۲۰ سالشه

از ۱۴ سالگی رفت سرکار تا مستقل بشه

کم کم گوشی خرید و سیم کارت و بعد داستان دوست پسر و …

اوایل خیلی سختی کشید و کلی دعوا های شدید داشتیم و… تاجایی که کارش به دادگاه و غیره کشید…

پس از گذشت ۶ سال الان دیگه انگار عادی شده ،

و تو خونه از دوست پسرش صحبت میکنه با بابام و مامانم و داداشم

میره سفر تنهایی 

انقدر جنگید تا تونست تفکر مذهبی خانوادمونو به اروپایی تغییر بده 

و راه رو واسه بقیه باز کرد ، ولی من به خواست خودم هیچ وقت دنبال اینطور رابطه ها نبودم 

اما خودمم بعضی وقتا شگفت زده میشم از این همه تغییر از قدیم تا الان ، که سر مانتویی که بالای زانو بود دعوا راه می افتاد اما الان (((:

اینم واسه اونایی که میگن چطوری انقدر‌ خانوادت پایه ان

باید بگم مسیر خیلی سختی و اعصاب خورد کنی بود 🦦☕️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمش گرررم برای خواسته هات باید بجنگی ولی ۱۴ سالگی مشغول چه کاری بود ؟

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

از کی اروپایی ها از ۱۴ سالگی میرن سر کار؟؟؟؟؟؟

اروپایی ها که خیلیییی اروپایی ان دیده شده حتی از جنینی هم میرن سر کار.منتها چون ما اروپا ندیدیم اطلاع درست نداریم.

سلام😊 

فکر میکنید تفکر اروپایی ها خیلی خوبه مثلا!!!؟ والا آدم تعجب میکنه اونا از ۱۸ سالگی خیلی هاشون دیگه بچه رو تو خونه راه نمیدن میگن نون خور اضافی نمیخوایم ، این همه خیانت و روابط نامشروع و زیاد شدن بیماری هایی مثل زگیل تناسلی و ... همش بخاطر این چیزاست خدایی اینا کجاش خوبه که رواجش میدین!!؟

مثلا جلو بابا از دوست پسر حرف زدن کار خیلی شاخیه!!؟ ببخشید اینو میگم ولی این اوج بی حیا بودن رو میرسونه‌.

حالا یه سری ها میان هر چی دلشون بخواد رو به من میگن

از کی اروپایی ها از ۱۴ سالگی میرن سر کار؟؟؟؟؟؟

از پایین تر هم میرن ،دختر خاله شوهرم آلمانه میگه یه پسر آلمانی که باباش هم اتفاقا خیلی پولداره ،شیرینی های مخصوصی میاره تو مدرسه و گاهی هم اطراف مدرسه و میفروشه

فکر میکنید تفکر اروپایی ها خیلی خوبه مثلا!!!؟ والا آدم تعجب میکنه اونا از ۱۸ سالگی خیلی هاشون دیگه ب ...

موافقم باهات

نامرد ترین معلم تو زندگیم تجربه بود، اول امتحان گرفت بعد د

تا بوده همین بوده 

اگ بچه اول تونست راه و باز کنه بقیه هم پشت بندش آزادی دارن 

وگرنه هیچی 

مثلن منی که تک دخترم هیچکدومشون به خواسته هام اهمیت نمیدن و حتی خواسته هاشونو بهم تحمیل میکنن 

چقد دلم میخاس خواهر بزرگتر میداشتم

میرفت وسایل دستبند رو میخرید و به بدلیجات ها میفروخت و تولید انبوه دستبند میزد

عزیزم

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*