2777
2789

با دوتا از دوستام رفتیم خرید. من گفتم بزار خیار بخرم. یکیشون به شوخی گفت خیاراش شُلن. هوا گرمه.

منم گفتم دست بزنی سفت نیشه.

واای فروشنده شنید.😄😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویی اونجاش خوب باد خورده پس😅🤣😂

😂😂😂میگفت

میخواستم اسمشو بنویسم شانس آوردم ننوشتم 

تا دو ساعت با هم می‌خندیدیم 

آقا واقعا سوتی باحالی بود 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه بارم دوستم  با موبایلش زنگ زد به گوشیم .با عجله و استرس که واای گوشیم گم شده. فک کنم دزدیدنش‌... زنگ بزن ببین جواب میده.منم هی میگرفتم پشت خطی بودم. میگفتم داره زر میزنه عوضی. 

همش میگفتم وای عکسات چی میشه.

بپوش بیام دنبالت بریم کلانتری

یهو زد زیر خنده. گفت خنگول با چی الان بهت زنگ زدم پس؟؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

رفتم مغازه خرید  بعد گف قابل ندارع از دهنم پرید گفتم فداتون بشم  😑

مغازه داره چی گفت 🤣🤣🤣

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه بارم دوستم  با موبایلش زنگ زد به گوشیم .با عجله و استرس که واای گوشیم گم شده. فک کنم دزدیدنش ...

😂😂عالی بود 

بعدش جی شد چیکار کردین 😅🤣

سه تا زن گنده

هر هر کنان دوییدیم بیرون از معازه😄😄😄

واای یعنی وقتی دیدم پسره یهو بلند بلند خندید اب شدیما😄😄